🖤 Energi

Det här med att jag skulle försöka blogga lite mer och oftare gick visst sådär... 🙄 
 
Jag är så slut på energi hela tiden! Påbörjar saker som jag inte orkar slutföra... är inne i en rens-period och vill fixa rensa och kasta massor med skit! När jag börjar gå igenom gamla lådor och korgar hittar jag massor med gammalt skit som jag skulle ha slängt för länge sen! 
Vi har så mycket saker överallt! Det är så stökigt och jag vill bara stuva undan skiten och få lite rent och "lugnt".
Det är så skönt att kasta och göra plats, få lite ordning! Önskar jag kunde få lite ordning i köksskåp, garderober och mina kläder också... - Jag vet bara inte hur vi ska komma dit! Jag börjar lite här och där och inget blir klart. 
 
När vi har fått våra nya möbler ska vi se om vi kan få plats med några låga vitrinskåp där vi kan stuva undan lite saker. Jag kan knappt vänta! Vill fixa NU! 
 
Häromdagen lyckades jag komma iväg på en promenad - behövde fylla på med lite energi och skulle ändå hämta en ring som jag lämnat in på lagning.
 
 
Det var kallt och halt men otroligt vackert och skönt! I Botaniska Trädgården "blommade" rosorna! 
Jag måste bli bättre på att ta promenader och njuta av min fina närmiljö. 
 
Nu börjar det bli ljusare på eftermiddagarna så då kanske det blir lättare att koma ut. Jag vill ju komma igång i gymmet men tycker inte riktigt att det känns bra att gå in i ett svettigt gym nu i pandemi-tider när det faktiskt rekommenderas att man inte ska det. 
Jag är en rutin-människa och måste ha rutiner på allt jag gör! Annars blir det inte av! Det gick så bra att komma iväg och träna när jag gjorde det varje gång jag slutade tidigt. Nu får jag försöka hitta på nåt annat "varje gång jag slutar tidigt" istället - Jag är ute hela dagarna på jobbet och tycker att det är skönt att få komma in när jag kommer hem, men jag får väl försöka ta mig iväg på små promenader ändå. 
 
Idag - Söndag - Vad ska jag sätta tänderna i idag då? Rensa i köket kanske 😬