🖤 Två arbetsdagar kvar

Jag är så glad över att jag tog några extra semesterdagar innan min "riktiga" semester! Jag brukar ta semester fredagen innan och ha en städaredag, så jag kan börja min semester i ett rent hem. I år tog jag tre extra dagar - men jag kommer inte ha någon städardag eftersom att mamma o pappa kommer på besök redan samma dag som jag går på semester. 
Det blir liksom att hemmet får stå tillbaka lite nu när det är så varmt ute och att vi är i stugan varje helg. Det finns varken ork eller lust att röja och städa. Det får bli en snabb slarvstädning och så får mina gäster helt enkelt leva med det  😘 
I år på min semester kommer jag ha samma städarmål som jag brukar på semester... garderoberna... alla dessa kläder!! Jag behöver göra en radikal rensning!! Jag köper massor med nya kläder men slänger aldrig något gammalt.
Vi har för mycket saker överlag... köksskåpen som jag också brukar ha som städmål under semestern är också stökiga och överfulla... Usch.
 
Ola har börjar vaktjobba igen efter låååångt uppehåll, så i fredags kväll/natt jobbade han och så fort han hade vaknat så drog vi till stugan. Det blev en prioriterad slappar-lördag-kväll och en söndag då vi fick slita lite mer - gräsklipp och röj. Jag gillar att klippa gräs, det har blivit min grej men jäklar vad det är jobbigt när det är så otroligt varmt!! Jag drack massor med vatten och ändå blev jag aldrig kissnödig - svettades som en gris!! Inte konstigt att man har huvudvärk varje dag.