♥ Datum för flytt är klart!!

Helgen den 13-14 februari bär vi upp flyttlasset en våning!! Tjohoooooo vad jag längtar!! 
 
 
Nu tänker jag börja småpacka lite - Kläder som inte används just nu och kanske lite köksgrejer. Vi kommer ju mest packa, bära upp och packa upp direkt men man måste ju börja nånstans - Det är MYCKET saker som ska bäras..... 
 

❤️ Färga ögonfransarna

Jag har gjort det många gånger förrut men mest använt den färgen som ska sitta och verka i 30 minuter på ögonfransarna. Den här färgen ska bara verka i 2 minuter och fäster direkt!! Inte kul om färgen hamnar på kinderna eller på ögonlocket.... Men eftersom att den andra 30 minutersfärgen ändrat namn till bara "ögonbrynsfärg" vågade jag inte ta den på fransarna... tror faktiskt att den hette "Frans och brynfärg" tidigare... men jag är inte säker.
I alla fall så gjorde jag färgningen idag. Koncentrerade mig noga så ingen färg skulle komma bredvid, och det gick ju bra! 
Den skillnaden på fransarna gör rätt så mycket för hur pigga ögonen ser ut tycker jag! 
 


 
 
Igår var det tydligen "Vinets Dag"
 
Skål!
 
 
 

♥ Måste ge mig ut och fotografera!!

En av mina amatörhobbys är ju att fotografera, nu känns det som att det är jättelänge sen jag var ute och försökte fånga vackra bilder!
Hittade några gamla vinterbilder:
 
Januari 2010
 
Januari 2010
 
Och så en snöängel December 2010
(Observerar att jag har mina termobyxor i strl.38 som jag sålde häromdagen... de har varit för små länge, men nån gång ska jag komma i ett par 38:or igen!! Minsann!!) 
 
Jag tycker att det är rätt så härligt med snö - och vackert!