♥ Känner mig inte klar med helgen!!

I lördags åkte vi ut till stugan! Väderprognosen lovade fint väder men tji fick vi... Regn på vägen ut...
Lena är på ön en vecka och då passade vi på att grilla tillsammans allihopa.
Vi tog med Merengue och inackorderade oss i lillstugan över natten :) Så mysigt! 
 
Vi skålade in stugpremiären med lite bubbelvin ♥ 
 
 
 
Mumsigt gräs... 
 
Söndag morgon och att vakna till det här ♥ 
 
 
På söndagen blev det pannkakslunch med mjukglass vid caféet och senare på eftermiddagen firade vi svärmor på "mors-dag" vid "Cantinan"
 
 
 
En superhärlig helg som gav mersmak av stuglivet.
 
 
...saknar min mobiltelefon....... 

♥ Spräckt glas på mobilen...

Jag har tappat min mobil i golvet och marken ett antal gånger men den har klarat sig! Tills förra veckan.... Hade ställt upp min handväska på en bänk på jobbet och så välte väskan med mobil och allt som flög ut över golvet! Och så hade mobilen fått sig en spricka rakt över skärmen... och jag tänkte.... TACK för att jag tog den där försäkringen!!!! 
Idag lämnade jag in min mobil till Telia och om några dagar får jag en helt ny mobil - Självrisk 750:- 
 
Nu fick jag användning för min extramobil som jag hade tänkt sälja för ett tag sen! Men jag har inga kontakter i den och orkar inte kopiera och hålla på för bara ett par dagar. Det tar jag när den nya tfn kommer. Så om du tänker skicka sms så skriv vem det är ifrån :) och om du ringer är det inte säkert att jag svarar ens ;) eftersom att jag inte brukar svara om jag inte känner igen nr. 
 
 

♥ Botaniska Trädgården

Häromkvällen när jag var trött och bara vill sjunka ner i soffan drog Ola med mig till Botaniska Trädgården - Åhh vad härligt det var!! Jag älskar att fota blommor och önskar så att jag hade en bättre kamera än mobilkameran. Det är inte säkert att jag skulle dra med mig den hela tiden men när man ska göra nåt speciellt är det kul att kunna ta riktigt bra bilder! Riktigt bra närbilder!
 
♥ Härligt ♥