🖤 Gym och långledigt igen

I en månad har jag lyckats träna flitigt på gymmet! Tre gånger i veckan har jag kommit iväg och det känns så bra!
Det visar inte ett gram mindre på vågen (än) men jag känner att flåset börjar bli bättre och även styrkan så smått. Tyvärr har huvudvärken kommit tillbaka 😞 Det har varit bra ett tag nu och när jag kände att den kom tillbaka bokade jag in en tid hos naprapaten för att inte gå för länge med det... men det hjälpte inte. Snarare tvärtom. Otroligt påfrestande.
 
Jag brukar passa på att gå till gymmet när jag slutar tidigt, men den här veckan blev det ingen tidig dag på jobbet så det fick bli träning på KristiHimmelfärdsDagen - och då lyckades jag få med mig Ola
 
 
Jag trivs på det här gymmet! och Rodden är min absoluta favoritmaskin! När jag var riktigt vältränad för sådär 20 år sen körde jag mycket på rodden. När jag senare har provat den har det inte fungerat för min rygg, jag har fått jätteont i ländryggen och inte ritkigt vågat mig på den igen.
När jag var hos sjukgymnasten så var det rodden som han tyckte jag skulle köra. Försiktigt och med fokus på min hållning. 
Jag blev förvånad över att ryggen höll! Det fungerade från dag 1 och nu är den min bästa kompis i gymmet.
 
Så skönt med en långhelg igen! Jag tog en semesterdag klämfredagen och passade på att städa ordentligt - så skönt med rena golv och mattor! ....och när man precis har fått på en ren dörrmatta så kräks katten på den 😩 Vi har gett upp att ha en vanlig dörrmatta utan kör med en liten trasmatta istället, det är oftast på den katten kräks. Den är lätt att tvätta. 
 
 
Njuter av att det bara är lördag: