♥ Omotiverad

Känner mig lite omotiverad till att blogga numer... Vet inte rikigt vad jag vill skriva om. Tiden rusar och plötsligt har det gått en vecka mellan mina blogginlägg. Jag ser ju att jag hgar läsare, men jag förstår om folk tröttnar när det dröjer mellan inläggen och innehållet är lite småtråkigt.
Jag får fundera lite på vad jag vill skriva om. Vad tycker ni? Vad vill ni läsa om? Är det bra som det är? Mer personligt?
 
~❤~
 
Ola har varit helledig den här helgen så vi drog ut till stugan redan på fredagkvällen. 
 
 
Vi (läs Ola) har byggt igelkott-hus, plockat in utemöbler, vi har sniffat på havet, varit på utflykt med Olas föräldrar, grillat, ätit på resturang i Slite - ja vi har hunnit med mycket!
 
Älskar dessa helger ♥ 

♥ Stockholm

Tiden rusar och nu är det snart en vecka sen jag var i Stockholm över dagen för det där "Gör-om-mig-reportaget". Det var superkul! Men det kändes mer som styling där och då, fick inte så mycket tips.
 
Jag passade på att skärmdumpa fotografens "händelse" på instagram, men jag vet inte om jag får lov att visa bilden, så jag gör den svart/vit och blurrar den 😘
Det är Shada som sminkar och fixar håret.
 
 
Jag visades runt i det stora Bonnierhuset och fick träffa massor med folk! Jag kunde aldrig ana att det var så stort!!
Det visade sig att mitt plan hem var inställt och jag blev ombokad till ett senare flyg... kul... NOT... Ingen lust alls att gå i Stockholm ensam... Så jag sms:ade Annie och mötte upp henne. Tog en go´fika och åkte hem till dem en liten stund innan jag blev hämtad av Taxi o skjutsad till Bromma flygplats.
 
Vilken härlig dag det blev! Och jag är så spänd inför hur reportaget blir i tidningen.
 

♥ Joyvoice

Jag var ju lite tveksam till om jag skulle vara med i Joyvoice den här terminen eftersom att jag tycker att det var lite svårt att hänga med förra men jag bestämde mig iaf för att ge det en chans till. Det är ju så kul!
Första körtillfället var i onsdags och nu är jag alldeles säker på att jag valde rätt - Det var SÅÅ kul! Och körledaren har nog fått lite kritik som hon tagit till sig.
Den här terminen kommer det bli mycket ABBA-musik och slutkonserten kommer gå i ABBA-tema + förhoppningsvis några jullåtar. Nu ser jag återigen fram emot varje onsdag och kören - det ger så mycket energi och glädje och det behöver jag!! 
 
Energin laddas upp redan på vägen till kören - En skön promenad i VackraVisby
 
Det här blir bra det ♥