❤️ Aprilväder

Förra helgen var Ola och jag ute i trädgården och påtade.
Ola har i uppdrag av hyresvärdarna att klippa buskarna i trädgården och jag tänkte försöka gräva ur en pallkrage som skulle tas bort.
 
 
Det är sånhär dagar jag önskar att vi hade ett eget litet hus istället. 
VIlken underbar helg 💛 Med sol och värme!
 
...Bara en dag senare får jag skrapa rutan på bilen... och termometern visar minusgrader 😒 
 
 
Ett riktigt aprilväder! Sol ena dagen och snöstorm nästa... 
 
De stackars blåsipporna hänger med sina "huvuden"... snart lilla sippa, får vi vår igen!
 
 

❤️ Redo för solen

Varje år brukar jag äta betakaroten inför våren som sommaren - Det gör att jag tår solen lite bättre, bränner mig inte lika lätt och får en lite mer brunare ton än grisrosa. 
Såklart ersätter det INTE solskyddskräm!! Jag använder solskyddsfaktor 30 när jag ligger i solen både i ansiktet och på kroppen.
 
 
Det är bra om man börjar knapra dessa tabletter några veckor innan solen steker på, så att de hinner börja "verka". För mig funkar det!
 
Var hos tandläkaren häromdagen... fasar alltid för det eftersom att det kan bli så vansinnigt dyrt + att jag har det lite jobbigt med min käke. Det liksom kuggar lite. 
Jag tror att jag har varit "hålfri" i tre år nu... minst... i år räknade jag med att det skulle va nåt att laga. MEN mina tänder är jättefina och jag hade bara lite lite tandsten. Dock ska en gammal lagning bytas ut, vilket min tandläkare har pratat om i två år nu - så det var jag beredd på. 
 
 
...föresten... så gör det jävligt ont att ta bort tandsten på övre framtänderna... hur lite det än är! 
 
💋

❤️ Tom på energi

Jag känner mig lite tom på energi... är liksom så trött så det känns som jag har mjöljsyra i armarna, orkar knappt sätta upp mitt hår... 
 
Solen och våren gör mig glad och pigg egentligen, men nu ett par dagar har jag haft sprängande huvudvärk och trötthet i kroppen. Vill komma igång med träningen igen men känner mig som en trasa. 
Det är ganska mycket nu på jobbet, planering inför hösten, utvecklinssamtal som ska skrivas och utföras utöver vår andra verksamhet. 
 
Men nu är det helg och tid för återhämtning - och snart är det påskledigt Då ska jag ta ett par dagar extra ledigt och tanka energi i Småland 💗 Efter påsk SKA jag tvinga iväg mig till gymmet och komma in i mina träningsrutiner igen. Sådetså!