♥ 6 år idag ♥

 
♥♥♥

♥ Tidningen Amelia

Nu finns numret av Tidningen Amelia i butik - Numret där JAG är med! Det känns både lite pirrigt och häftigt ♥ Det är en stor tidning som många läser!
 
Ni får en liten titt här, men vill ni läsa hela reportaget får ni köpa tidningen eller komma och titta i tidningen hos mig 😘
 
 
De verkas söka folk hela tiden som är sugna på att få lite hjälp - SÖK vetja! Det är såå kul! (Om man som jag gillar när "folk" sminkar, pillar och fixar med mig, och jag gillar ju att stå både bakom och framför kameran)
 
 
 
 

♥ Ett ljus

 
Jag blir så glad när jag kommer till "Smådjursbegravningsplatsen" där Nalle ligger och jag ser att det finns folk som engagerar sig att göra fint där! 
Igår var jag och tände ett ljus för Nalle - Då stod det några där och bjöd på glögg i ett tält och det var tända marschaller överallt! Så fint ♥ 
 
Lite senare åkte jag med en kollega till Annikas grav. Jag har fortfarande så svårt att ta in att hon är borta... Vår kollega som dog förra sommaren. 
 
 
Jag fick lite inspiration från en floristsida som jag följer på facebook och gjorde ett eget litet arrangemang på gravljuset. 
 
Det blev fint på Annikas grav.
 
En dag att minnas alla lite extra som inte finns med oss i livet längre ♥