♥ Tandläkarbesök

Idag var det dax för det årliga tandläkarbesöket... nåt jag alltid våndas över eftersom att jag alltid har hål som måste lagas som kostar flera tusen... Förra året hade jag ju pärsen med min tand som jag drog ut o opererade o grejade med. Kostade så mycket pengar att jag fick ta ett banklån :( Så nej jag gillar INTE att gå till tandläkaren o det främst pga att det alltid kostar så mycket. Det här tandläkarbesöket innebar även det ett återbesök om några veckor... men TJOHOO jag hade inga hål som behöver lagas!! "Bara" en gammal amalgamlagning som har en spricka o behöver bytas ut innan det blir hål under lagningen. Jag har viljat byta ut den där fula lagningen tidigare men har ju alltid fått lägga pengarna på andra tänder. NU ska den bytas ut!! 
 
 
..så 690:- fattigare idag o ca. 1500:- fattigare för att byta ut det grå otäcka amalgamet, det får väl va OK om man tänker på att jag blev 20 tusen fattigare förra året på EN jävla tand.
 
 
 
 

♥ Nalle

Tänka sig... idag blir min stiliga Nalle 11 år!! 
 
 
Världens goaste katt! 
 

♥ Resturangbesök

I lördags kväll var Ola ledig - Tjohoo det händer inte ofta!! Så då passade vi på att gå ut o äta :) 
Vi tänkte att det är ju lugnt så vi bokar inget bord.... tjo fick vi..... på 4:e resturangen som vi kom till fanns det ÄNTLIGEN plats för oss! Vi hamnade på "Hammer", en Rock-bar som ofta har liveband o serverar lite barmeny bara. Vi åt en supergod hamburgare så det blev ju lyckat trots att vi inte fick bord där vi egentligen vill äta :)
 
 
♥ Vi firade faktisk 1-års dag förra helgen, men då var inte Ola hemma, så vi kan ju låtsas att vi firade nu istället ♥  
Resten av helgen gick åt till att packa o plocka o greja.... den här flytten tar tiiiiiiid........ SÅ mycket saker o SÅ lite tid. Nästa helg ska vi försöka packa hit resten av Olas saker.