♥ Nedräkning...

En vecka kvar att jobba innan semester... 5 arbetsdagar.... 
 
Gör en omgång iskaffe och hoppas verkligen att vi får fint väder på semestern!
 
 
Nu har jag liksom loggat ut hjärnan från jobb och nu är det mest lite städning och plock inför hösten. Jag och min kollega Ingela byter avdelning på förskolan och ska ha 2-3-åringar i höst, då måste man fixa lite extra på avdelningen när vi inte ska vara kvar. 
 
Det blir nog bra. 
 
5 dagar... ☼ 

♥ Mobilskal

Jag tycker det är lite roligt att pimpa mobilen med fina skal - Jag gillar när skalen har en såndär ring på baksidan som man kan hålla lite i och minimera risken att mobilen halkar ur handen när man tex ska ta ett foto.
 
IDEAL OF SWEDEN har sååå många fina skal! Men lite dyra tycker jag... Men så fick jag en rabattkod, minns inte var ifrån... och då kunde jag inte låta bli att beställa 😊 Bara jättesvårt att välja mellan alla fina...
 
 
Det blev det här 💗
 
 
Men en magnetisk ring att fästa på skalet (sitter inte superhårt, men man får vara lite försiktig) 
och så en matchande ladd-sladd till (eftersom att min orginal-sladd har gått sönder) 
 

♥ Midsommar 2018

Midsommarafton bjöd på blåst, sol, regn och rusk.... Det blåste så kraftigt så pooltakets sektioner delade på sig och öppnade sig! 
Det fick bli en midsommarafton inomhus i år... Kändes inte alls "som vanligt" i år... vi var bara Jag, Ola och hans föräldrar till lunch. Vi som brukar vara så många! Lite senare kom Jenny och åt "grillat" (som vi fick steka inomhus för att det blåste för mycket) 
Ingen midsommar utan Gunnel, så vi tog en promenad och plockade lite blåeld och en biltur och hälsade på Gunnel på rehab. Hon såg pigg ut och är på bättringsvägen - Hon är seg tanten! Det är bra. 
 
 
Det blev midsommar ändå - Nästa år tycker jag att vi firar "som vanligt" igen - utonhus.