❤️ Ett tips!

Hade en melon som började bli väl mogen på fruktfatet. Var inte sugen på att äta upp den just nu men ville inte att den skulle bli dålig o behöva slänga den. Säkert ett gammalt tips, men jag tärnade upp melonen och la bitarna i en isform, fyllde upp med lite vatten o smock in i frysen!! Perfekt till sommardrinken 🍹 istället för is. 
☀️

❤️ Äntligen LÖÖÖN & Shopping

Japp idag kom den efterlängtade lönen! Förra månaden fick jag skitdålig lön eftersom jag var sjuk i tre dagar! Den här månaden fick jag lite extra 👍🏻 
O då passade jag på att komplettera min sommargarderob med en härlig virkad klänning från H&M 299:- 
Nu tror jag att jag att min sommargarderob är komplett! 


Passade också på att köpa en lite dyrare mascara eftersom jag är trött på att alla mascaror smular o klumpar sig på ögonfransarna. Hoppas den hör lever upp till sitt namn o pris... Och tänk att det ska va så svårt att hitta en BRUN mascara!! Är det bara jag som använder det?!! 
Tjejen på kicks fick leta ihjäl sig innan hon hittade en!! Sen var jag kanske en besvärlig kund... Jag ha en som är brun, har gummiborste, ska ha förlängande effekt och inte dofta för starkt 😉 

Gudars så skönt med HEEEEELG!! 🍹

♥ Midsommar 2015

Långhelg - Midsommarhelg! 
Midsommar firades "som vanligt" hemma med grannar, vänner och familj. 
 
 
Tyvärr kom det ett ordentligt ösregn... men Krille fixade tak lagom tills det slutade regna :)
 
Nu hoppas jag innerligt att det blir lite ordentlig sommar snart, man blir ju helt deppig av att det bara är kallt o mulet. 
2 veckor kvar till semestern... då kommer ☼