♥ Dödens trappa

Vi har en spiraltrappa i vårt hem.... den kommer bli min död! Det är jag helt säker på!! Jag VET att jag någongång kommer ramla ner för den och igår fick jag ett litet "smakprov" - Jag halkade till på näst sista trappsteget och satt mig pladask på rumpan på golvet! 
Det gick bra den här gången. Det gjorde bara lite ont i foten jag redan har ont i och ena skinkan och upp mot ryggen fick sig en liten touch.
 
 

♥ Mina växthusplaner...

Mina små frön gror och växer och är snart redo för växthuset.... växthuset inte som längre finns.... Jag hade tänkt använda växthuset i trädgården i sommar men nu har Mona gett bort det, det var för många glasrutor i kras. 
 
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med dessa små stackare, de kommer inte trivas utanför ett varmt gosigt växthus. Funderar på att köpa nåt litet växthus i plast, typ nåt sånthär.
Just det här är från Biltema  
 
 
 
 

♥ DYR kjol....

Nu har jag suktat i flera veckor efter den här kjolen! Jag kommer göra det tills jag har beställt den.... ooooooch så beställde jag den! Jag orkar inte med mig själv när jag så gärna vill ha något men egentligen tycker att det är för dyrt - Har letat efter billigare alternativ men nope, hittade inget som jag tyckte om.
 
 
Gillar "Ajlajk"! Har ett par haremsbyxor därifrån som jag bara älskar!! Underbar kvalité! Hoppas att kjolen är i samma härliga material.
HÄR kan du hitta den och massor med andra härliga dyra kläder i fantastiskt material ♥ Den här kjolen är snart min!