♥ Nagelvård o fredagsmys

Det var hur skönt som helst att få komma iväg o fixa naglarna igen! Mina nagelband växer som ogräs o jag VET inte huuur jag ska kunna få dem fina själv! Bara efter två besök hos "Naglar Visby" så är jag biten o tycker att det är en vardagslyx som jag är värd :) Känner mig fin med fräscha naglar utan nagelband som kryper upp på halva nageln.
 
Eftersom att mina egna naglar vuxit ut så blir naglarna lite mer tjocka o klumpiga just nu - Det är liksom TRE lager "nagel"  Min naturliga + tippen + en hög med gelé - så nu är naglar tjocka... men jag tycker det är rätt skönt, för då känns de inte så skör. Nästa gång kommer hon kunna fila bort allt o göra om gelén på mina egna naglar :) 
 
 
Körde på samma som förra gången, ljust rosa med vit fransk manikyr. Säkert inte alls inne just nu :) men jag tycker det är fint :)
 
På kvällen var vi ute o åt med Olas familj, Hans syster fyller år 1 april så vi passade på att fira henne. Vi var på resturangen "La Masia" (första gången vi var där) SUPERGOTT!! 
Kolla menyn HÄR 
Efter maten gick Ola o jag vidare till "Hammer" (Har du facebook kan du kolla deras sida HÄR ) Där spelade bla. bandet "Full of keys" som är skitbra!
 
 
 Fredagströtta som vi var gick vi hem efter.... 
 

♥ Vårnytt

Japp idag blev det ett par nya skor till mina kommande vårpromenader... typ... 
Köpta på TeamSportia o var nedsatta från 999:- till 499:- 
 
 
Mina naglar ska bli vårfräscha imorgon för OJ vad de är hemska nu!!
Med fyra veckors "utväxt" och två av naglarna som flygit av får jag lite panik!! Men annars tycker jag att de höll sig fina oväntat länge, med tanke på mitt jobb.... blöjbyten, dra över overallen över skor, tvätta sig 1000 gånger varje dag... 
 
 
 
GÖTT med fredag imorgon! 

♥ Kaffemaskin

Häromdagen pratade jag o Ola om att vi skulle ha en kaffemaskin, en såndär kapselmaskin där man kan göra bara en kopp kaffe eller kanske en kopp varm choklad. Jag gick in på nätet o googlade direkt... men fan vad dyra de är om man ska ha nåt vettigt! Nej det fick vara!
Dagen efter får jag ett erbjudande på mail :) Jag brukar få erbjudanden från "Tidningskungen" där man kan teckna prenumerationer på de flesta tidningar o så damp det här supererbjudandet upp!!
 
8nr av en ny mattidning "Äkta mat" och EN KAFFEMASKIN som premie!! o inte vilken skitapparat som helst, utan en "Arvid Nordqvist" som är det kaffemärket just JAAAG dricker!! Bara maskinen kostar 1500:- så jag kunde faktiskt inte motstå erbjudandet :)
Jag gör det om o om igen - går på dessa s.k erbjudanden. men bara om man verkligen vill ha premien o om jag liksom tjänar på det.
 
HÄR kan du se erbjudandet
 
 
 
Föresten så brast min första långa nagel idag o jag får nästan lite panik.... men på fredag har jag en tid o ska fixa naglarna igen :)
Trodde verkligen inte att naglarna skulle hålla så pass länge som de gjort, drygt tre veckor nu.