♥ Nagelvård o fredagsmys

Allmänt / Permalink / 0
Det var hur skönt som helst att få komma iväg o fixa naglarna igen! Mina nagelband växer som ogräs o jag VET inte huuur jag ska kunna få dem fina själv! Bara efter två besök hos "Naglar Visby" så är jag biten o tycker att det är en vardagslyx som jag är värd :) Känner mig fin med fräscha naglar utan nagelband som kryper upp på halva nageln.
 
Eftersom att mina egna naglar vuxit ut så blir naglarna lite mer tjocka o klumpiga just nu - Det är liksom TRE lager "nagel"  Min naturliga + tippen + en hög med gelé - så nu är naglar tjocka... men jag tycker det är rätt skönt, för då känns de inte så skör. Nästa gång kommer hon kunna fila bort allt o göra om gelén på mina egna naglar :) 
 
 
Körde på samma som förra gången, ljust rosa med vit fransk manikyr. Säkert inte alls inne just nu :) men jag tycker det är fint :)
 
På kvällen var vi ute o åt med Olas familj, Hans syster fyller år 1 april så vi passade på att fira henne. Vi var på resturangen "La Masia" (första gången vi var där) SUPERGOTT!! 
Kolla menyn HÄR 
Efter maten gick Ola o jag vidare till "Hammer" (Har du facebook kan du kolla deras sida HÄR ) Där spelade bla. bandet "Full of keys" som är skitbra!
 
 
 Fredagströtta som vi var gick vi hem efter.... 
 
Till top