Färga håret hemma...

Håret är trött torrt o slitet efter sommaren... o så ser jag en reklam i en tidning på hårfärg som jag känner skulle passa mig perfekt!!
Jag ger mig iväg till Åhlens o köper. Tar en promenad längst vattnet o blir skönt urblåst för att sen gå hem o med gott samvete softa o "spaa" lite. Jag läser duktigt på förpackningen innan jag slänger o hårfärgen... Hm... undrar hur många det är som verkligen gör det där allergitestet?

"Applicera den ofärgade färgcremen bakom örat.... vänta 48 timmar utan att tvätta... om det under denna tid uppstår onormala reaktioner ska du inte genomföra hårfärgningen..."  (aningens förkortad version)

Äsch det där har man ju inte lust till!! Att vänta i flera dygn innan man ska färga! Jag vill ha färg i håret NU!

 


Innan färgningen


Slänger i färgen... o väntar 10 minuter... som det står på förpackningen.


Hjälp...

Jag förvånas alltid av hur mycket färg man spolar bort från håret... det ser ut som det skett ett styckmord i mitt badkar varje gång... lite brunare den här gången... o föresten... "behåll skyddshandkarna på" ehh dom har jag ju kastat!! De var ju asakladdiga sen jag hade i färgen!! Snåla skitar! De kan väl skicka med 2 par handskar! Vem sparar de där joxiga handskarna?! o vilken tiiiiiiid det tar att spola ur håret!! Nackspärr!! I med efterbehandlingscremen... mm lukar alltid så gott! Synd att de inte skickar med några tuber till... Låt verka i några minuter..... KLAAAAAAR!


ehh... svart?? 

Kanske ljusnar om jag torkar det.... torka torka torka.....................

Kan NÅN se likheten på hårfärgen??

Är numera medlem i "missnöjda brunetters klubb" tillsammans med Annica...
Jag ska fan inte ge mig på att färga håret själv... jag vill ju ha rött hår!!

Ljus Guld/Mahognybrun=svart... det ska jag komma ihåg...

Ja ja... tur att det bleknar lite......

Skönt med helg :)

Har inte rikigt fått till det i köket än efter renoveringen.... nu har jag lyckats stuva in den fula micron i ett skåp o gjort fint med ett stort fat med frukt :) Känns bättre!

Skönt med helg!


Idag har jag haft min lyxfredag :) Jobbade 6-12. Det är skönt att sluta kl 12 men det är dödens jobbigt att gå upp kl 5 den här årstiden! Det är inte humant att behöva gå upp så dax!! Imorse när kl ringde fattade jag ingenting, trodde att det var mitt i natten. Jag var skittrött efter att ha varit uppe o torkat kattspya kl 3... Dumma katt... Jag vaknade av att hon hulkade när hon låg i sängen, med min snabba reaktionsförmåga slängde jag henne typ 2 meter o ner på golvet där hon istället spydde på mattan... Phu... värre än att ha småbarn... (skulle jag tro...eller?)
Jag kom iaf iväg till jobbet o usch... det är så mörkt...


På väg till jobbet: 25-sep-09 kl.05:39

Föresten så satt jag o funderade på vad man gör när man är ensam o gör sånt som man helst inte vill att nån annan ska se... förutom när man petar i näsan o sitter på toa typ... Ett ex är när jag sitter i bilen på väg till jobbet såhär dax på morgonen... när jag sitter o sjunger i högan skyn på låtsas-engelska för att jag inte kan texten... eller när jag står hemma o lagar mat i min ensamhet på helgerna o dansar o sjunger medan jag lagar mat o dricker vin... då vill man inte heller att nån ska se... Så när jag har besök eller har passagerare i bilen så håller jag mig i skinnet...

Det blev inget kastanjehjärta idag :( Det fanns inga kastanjer vid de två stora trädan jag kollade vid...
Det får bli en annan dag med pyssel :)

♥♥♥

Mitt kök är klart :)

Äntligen är mitt kök klart! Eller… iaf nästan… det är lite lister som ska upp bara, men det är ingen brådska med det.Jag älskar mitt nya kök och vill piffa massor där nu! Det känns inte helt renoverat eftersom att jag har köksmöbler som inte alls passar in… men de är ju inte ens mina utan nåt som ex:et lämnade kvar (o förväntas få pengar för) Nu funderar jag på vad som skulle passa in för möbel… hmm… det blir till att spara lite pengar så man kan köpa nåt fint. Det är kul att fixa lite.

 

…Om inte jag blir magsjuk efter de här två sista dagarna på dagis är det ju märkligt! Igår hade jag hunnit byta två bajsblöjor 5 minuter efter att jag hade börjat! Idag har jag hunnit med några till… o barnen verkar inte helt friska i magen… usch… det rör runt o lever i min mage också nu… jag har ingen lust att bli magsjuk… Nej det fick bli en whiskey för att ta död på basiluskerna (vilket jag tycker är så äckligt att jag håller på att få kräks av det… urk)

Imorgon är det lyxfredag! Jobbar 6-12 o när jag kommer hem ska jag sno Claras idé och göra ett försök med att göra ett kastanjehjärta.

♥♥♥