***En vacker Vinterdag***


Igår var det en såndär fantastisk fin dag! En såndär vinterdag som man vill att hela vinterns ska vara. Snö, kallt, sol o såååå vackert!! Jag slutade tidigt o begav mig ut o fotograferade lite nere vid vattnet.


Hjälp jag ska byta jobb!!

Har nog inte fattat det än... men efter 5år och 4månader ska jag byta jobb... Känns bra... och såååååååååååååå jobbigt :( Herregud vad jag kommer att sakna mina kollegor på min nuvarande förskola... det rikigt sliter i hjärtat... de är ju som min familj... det är dem jag vänder mig till om det är nåt både i jobbet och privat. Orsaken till att jag ska byta jobb är framförallt att jag tycker att det jobbigt att pendla 3mil enkel =6 mil om dagen, o allra helst nu när det är SNÖ. Tiden gör mig inget men det kostar så mycket, bensin och slitage på bilen. Nu har jag bestämt mig och tackat JA till tjänsten iaf o jag tror säkert att det kommer att gå bra, men ändå.... En annan orsak till att jag behöver ett nytt jobb är att det känns som att jag behöver det för min personliga utveckling, jag har kört fast lite o nöter i samma hjulspår på jobbet.
Jag brukar ha lätt att komma in i arbetet på nya ställen och mina nya kollegor verkar jättesnälla :) så jag känner mig inte så orolig. Spännande... men lite skrämmande :)Nu har snöööööön kommit!!!! Tjohooo! Jag tycker att det är lite mysigt!!


Dagis

Har tyvärr inte fått chansen att åka nån pulka eller madrass än... våra små nissar är aningens för små... o står mest o gråter i kylan... antingen fryser de eller så har de så mycket kläder på sig så att de inte kan röra sig.
Idag i snöstormen snannade vi faktiskt inne med våra små...

De lekte för fullt... bla med djuren...


Finn två fel... undrar vad de har för kombination på djur ute på landet..........färga håret hemma del 2

Jaha nu har jag gett mig på att färga håret igen hemma... borde låta bli efter sen senaste toningen... INTENSIVTONING står det på förpackningen....
Eftersom att den där förra toningen bet sig fast ordentligt så har jag en megasnygg utväxt (eller hade). Idag gav jag upp... vill inte se det där fula mer... köpte en ny toning i samma märke som sist men en annan färg.

 
Mörk koppar/Mahognyblond - Ja jag vill ha den färg hon har på bilden men jag vet att det är ooomöjligt eftersom att mitt hår just nu är jättemörkt... allt utom utväxten då....

Det är svårt att färga bara utväxten tycker jag... men jag testar iaf. 5 minuter på bara utväxten o kanske 7 på allt.

Såhär mycket har alltså mitt hår vuxit sen 27 september...  ingen snygg utväxt alls..... det här var innan....


Faktiskt ganska nervös.... eftersom att jag blev lite missnöjd sist...


Ja det blev iaf bättre än innan :)Men stark blixt rakt ner i håret är det jättebra!!! Rött som jag vill ha det!!
(eller jag vill ha tillbaka min egen färg... men det här är bättre än svart iaf)Idag har jag varit på stan och unnade mig själv en julklapp i förskott :) Så borde alla göra!
Jag var inne på TheBodyShop o köpte mig ett presentkit♥ Mys ♥