♥ Låt mig va förihelvete!!!

Jag blir gaaaaalen på alla dessa telefonabonnemangförsäljarna som invaderar Visby (o alla andra städer) på sommaren! Snacka om otacksamt jobb!! För jag tycker BARA att de är i vägen!! Jag är nöjd med mitt abonnemang o OM jag mot förmodan INTE skulle va det så tar jag SJÄLV reda på vad jag vill ha!! När man väl - surt o snorkigt, trött o med hemlängtan efter en varm dag på jobbet -  tagit sig igenom abonnemansförsäljarna så kommer nästa hinder… nån kille som vill informera om Amnesty… ja det är väl kanske lite mer intressant men NEJ JAG VILL HEEEEEM!!! Jag har bråttom… lyckades jag få ur mig o kastade mig på cykeln… Hinder nr.3 är ett gäng med barnvagn, cykel o lösa barn… KAN MAN INTE GÅ PÅ KANTEN?!!!  
Ja det är bra o ganska kul med turister… men förihelvete släpp hem mig!!!

Så var jordgubbarna slut på torget =(  o så provade jag kläder på H&M men INGET passade....

Suck...

♥ Ellos Höstkatalog o Allsång på Skansen

Idag när jag kom hem från jobbet låg Ellos Höstkatalog i brevlådan... Innan ens sommaren har börjat ska man börja tänka på vad man ska ha på sig i höst!! o givetvis fanns det en hel del fint... o framförallt höstmysiga inredningsgrejer, gardiner o påslakan m.m. Skrev genast en "önskelista" =) Antagligen kommer jag ändra mig 1000 gånger så därför tänker jag inte falla för nåt "bra" erbjudande o beställa NU trots att jag är sugen på att shoppa.
Jag har ju suttit o kollat sommarkläder på nätet nu senaste dagarna!!! NU kan man fynda på REAn =) o än är det läääääänge kvar på sommaren (säger vi) Behöver lite snygga partykläder eftersom att min garderob mest består av praktiska dagiskläder... Letar vidare...

Så efter man hade bläddrat igenom Ellos Höstkatalog så tittade jag på säsongens första Allsång på Skansen =) Fan då... jag måste erkänna det... jag tyckte att det var rätt mysigt att sitta o titta på det.... Håller jag på att bli gammal? ... Jag sjöng t.o.m med i vissa sånger o tyckte att Carola såg riktigt cool ut... hm...

Jag ÄR ung... jag VET det... 33år är ingen ålder... på... mig.... Eller? Näääääääääääääää =) Jisses!!

Har iaf en superlugn vecka på jobbet! Ingen av personalen har gått på semester men många av barnen har gjort det! Så igår hade vi tre barn på tre vexna o idag var det 5 barn, snacka om kvalité i förskolan! Fast det är då man får passa på att göra sånt man inte hinner annars... tråkigt kontorsjobb... sitta inne när alla andra är ute i solen...

Det är nu man får lön för mödan... när man har kämpat med stora barngrupper, att äntligten få ha lite lugnt o skönt både för våran o barnens skull... NU när det är sommar o underbart att ha ett jobb där man är ute!
(Nu gillar jag att va ute även på vintern... men det är ju extra skönt på sommaren såklart)

Härligt Härligt =) Älskar mitt jobb!
Så sugen på jordgubbar!
Jordgubbar & Vaniljyoghurt - Yummie!♥ Midsommar 2010

...Ja så var den dagen över.

Sen jag blev singel för snart 4 år sen har jag firat midsommar med mina grannar. Varje år har man lite ångest över sånhär traditioner... man vill ha nån att krama o pussa på... o så hoppas man att "jomen näääästa år kommer jag fira med nån jag älskar"... mm... eller hur... Det blev midsommar ändå o jag hade en toppendag =) Mina grannar är så himla trevliga o bra så man känner sig inte på nåt sätt ensam.

Jag började dagen med att äta en tallrik jordgubbar med vaniljyoghurt, sååå gott! o en bra start på dagen. Sen blev det sill-lunch i trädgården med alla, grannar o vänner - var nog 15st. Efter lunchen gick vi allihopa till Paviljongsplan o dansade (tittade på när barnen dansade iaf) När vi kom hem därifrån fixade jag lite bål o så blev det kaffe o Gunnels saffranspannkaka =P Smaksens!
Dagen gick så himla fort bara! SOL i massor - tror att det är den soligaste midsommar vi har haft under de här 4 åren jag har varit med. Vi kunde sitta ute hela dagen o hela kvällen. Vi grillade o åt Monas superdupergoda potatissallad med sparris o parmesanost. Drack gott under hela dagen såklart o man var i ett ständigt jämt rus redan sen sill-lunchen med alla snapsar. Kvällen avslutades med allsång o Andreas gitarrspel =) Så himla mysigt.

Fick känna lite på Katarinas gravida mage med =) Mysigt att känna de små sparkarna o jag längtar efter den dag jag själv får uppleva det. Eftersom att jag är lite försiktig med att ta på andras magar, gravida eller inte, så var det Katarina som tog min hand o bad mig känna.... Jag har svårt att förstå varför man helt plötsligt ska få känna på nåns mage bara för att det ligger en bebis i den, jag känner gärna men tar inte för givet att jag får göra det utan att fråga först. Det var iaf supermysigt!

Näääästa år... ska jag fira midsommar med nån jag älskar =)