♥ Gutt med helg!

Allmänt / Permalink / 0
Lång vecka men nu är det äntligen lördag! o tro fan att jag inte fick sova ordentligt för katten!!! Grrrrrr
 
Var på After Work igår med Jenny. Båda hade hamnat i fredagskoma redan innan vi gick till Hamnplan5... men vi härdade ut. Åt gott o pratade o drack ett par öl. Det var riktigt tråkigt där igår, inget folk konstigt nog! En lönefredag brukar det va proppfullt!!! 
Vi gick vidare till Munken en sväng o Ola mötte upp oss. Drack ett par öl till o gick hem rätt tidigt. Trevligt men uschaaaa så trött man är på fredagar!!
 
Häromdagen såg jag på ett bak-program på TV4 där de tävlar om att bli mästerbagare typ...  De skulle bla baka drömtårta o jag förvånades över att vissa inte ens viste va det var!! o många visste va det var men hade aldrig bakat det! Några misslyckaded helt otroligt o sen dess har jag varit sugen på att baka det. Eftersom att jag varit kaxig o sagt att jag aaaldrig misslyckats med drömtårta tänkte jag... att ... ja nu kommer jag nog misslyckas idag. 
 
Bakade iaf o tja, snygg blev den inte eftersom att smörkrämen fastnade o smetade ihop sig lite med själva botten, men enligt mig blev den iaf god :)
 
 
Sorry... fick inte till "snurren" i mitten och sorry.... skarven kom inte i mitten under kakan..... 
Hade nog inte blivit godkänd i det där TV-programmet =P
 
 
Till top