🖤 Halvtid i semestern

Två veckor har gått och jag har två veckor kvar - "Är glaset halvfullt eller halvtomt?" Jag får tyvärr känslan att glaset är halvtomt när det gäller min semester... har svårt att njuta i nuet, men jag ska försöka koppla om den tankebanan. Jag har ju för tusan TVÅ veckor semester kvar!! 
 
Helgen som var åkte vi till stugan. Lena ville så gärna bo där i några nätter innan det är dax för henne att åka till Kristianstad på torsdag. Hon behöver mycket hjälp och undrade om vi ville åka med - såklart vi vill!! 
 
Det blev två nätter i stugan - njuta av god mat, slappardagar, lite spel och faktiskt ett snabbt bad. Det var vansinnigt kallt (15 grader enligt den dagliga uppdateringen) men jag lyckades 🥶💦
 
 
Jag har länge viljat ha ett lammskinn men tycker att det är lite dyrt... ett lamm ska sätta livet till så... ja.... visst det är det väl värt. 
Jag passade på att fynda ett fint 2:a handssorteringsskinn som de sålde ut på "Gothems Handelshus" (en liten vagn som står och säljer fina och goda grejer) 
Skinnen kostade mellan 700-1000kr men det fanns bara 1000kr- skinn kvar när vi kom.... Meeeeen tur som man har ibland (ganska sällan) så sänker "hon" priset på de skinnen som är kvar till 800 - så jag slog till!! 
 
Stolt ägare till ett fiiiint 2:ahandssorteringslammskinn
 
 
Måndag: Ola jobbar och jag har passat på att fixa ögonfransar och klippa håret - så vansinnigt galet mycket folk på stan så jag ville bara hem!!! JISSES!!! 
 
 
 
Sådär ja! Nu är jag redo för andra halvlek på semestern ☀️😎💦