🍂 Höst

Jag hade ju tänkt försöka hålla liv i den här bloggen.... men det går visst sådär... 
 
Det blir väl så när livet bara rullar på utan att något speciellt händer. Jag jobbar - veckorna rullar på likadant - lite småstressigt - jag är trött - har ont lite överallt - det finns ingen ork att komma igång med träning - hemmet är stökigt och ostädat - för helgerna går till att njuta av hösten vid stugan - tanka energi så att vi ska orka med veckorna. Helgerna i stugan är heliga! Jag älskar att vara där
 
 
Det kommer en vinter då vi inte kan vara i stugan (över natten i alla fall) så vi passar på nu under hösten, så länge vi kan, så länge det inte är för kallt för katten att vara där.  Ja katten, hon börjar bli gammal nu. Vi firade hennes 17-årsdag med kattkalas i stugan 💕 Hon är rätt så pigg för att vara så gammal, men man märker att hon sover mer och börjar höra lite dåligt. Det känns helt ofattbart att jag har levt med min lilla Merengue i nästan 17 år!! 
 
 
Vi har fått en liten favoriträtt att grilla - Färska Vannameiräkor - SÅ GOTT!
 
 
Vi marinerar dem ca. 1 timma i en marinad på olja, lime, vitlök, ingefära, chili och koriander. Gör lite extra marinad som man kan pensla på räkorna under grillning och kanske även lite när man ska äta dem.
Vi brukar grilla dem på spett OCH i halster, det är lättare att vända dem då och riskerar inte att nån räka ramlar ner i grillgallret. 
Vi har serverat dem med lite grillat bröd eller bara som de är som en liten förrätt- DET ÄR SÅÅÅ GOTT!! 
 
Vi ska även prova att göra räktacos med lite mangosalsa och chilimajonnäs och äta det som en huvudrätt. 
 
Nu ska vi njuta av ytterligare en helg vid stugan
 
❤❤❤