♥ En skön helg!

Söndag... och jag ser tillbaka på en bra helg :) Vissa helger är man bara så trött, sover halva dagen o går knappt utanför dörren! Den här helgen vaknade vi rätt tidigt i lördags, tog en sväng på stan, fikade o myste runt. När vi kom hem var Ola ute i trädgården o hjälpte Mona med att fixa lite i rabatterna, klippa buskar o sånt, medan jag lagade lite mat inne. Sen kom Jenny o åt med oss o så partajade vi lite :) Mums med piggelindrinkar!!! 
Det blev utgång till Munken men vi hann knappt in förrän vi ville gå hem igen.... det var inget kul.... så mycket folk o trångt o tråkig musik. Men vi var iaf där :)
 
 
Idag, söndag åkte vi med Olas föräldrar ut till Olas systers stuga i Åminne/Tjälder och fixade lite i den trädgården. Superhärligt ställe med stor fin trädgård o nära till havet! 
 
 
Härligt ♥ 
 
Imorgon Måndag o nya friska tag! - Ser fram emot två kortveckor efter varandra nu!
 
 

♥ JohannaKoppartråd

Mitt hår är under all kritik just nu! Det är sååååå vansinnigt slitet o torrt o tråkigt så BLÄÄ! Har fått klippa bort två små tovar tom.
Dock ska jag va hårmodell 20maj o har ingen lust att lägga pengar på klippning nu om de ändå klipper det då, så jag slängde i min favvo-hårprodukt som räddar det torra o tråkiga för stunden - "Revlon Nutri Color Creme" o jag har färgen Copper 740
 
 
Jag tog ingen "före-bild" men det är inte så stor skillnad att det skulle synas på bild.
Jag köpte min senaste Färgbomb på www.nordicfeel.se . Annars finns den hos de flesta frisörer. Rekommenderas starkt!! 

♥ Gymmet - Here I come!!

Ja nu finns de det inget att skylla på längre.... Förutom ren lathet.... Nu har jag passerkortet till gymmet i min hand - Gratis o allt! o gäller vills jävligt länge ser jag...... Bara att ta sig i kragen o gå dit nu :)