♥ Fest Fest Fest

...Japp äntligen var det dax för lite fest i mitt liv =) Tjohoo!
Pernilla tog med sina tjejer till mig o så drinkade vi eller... jag, de andra fin-drack vin...

Testade en "ny frisyr", gjorde knorvlar i håret när det var blött o tänkte att det skulle bli fina lockar sen när jag redde ut håret när det var torrt....o det blev inte riktigt som jag tänkt mig... det blev mest risigt...Så jag körde med uppsatt håro så glittriga ögonNär jag nästan var hemma, så halkade jag o skrapade knät =(o när jag väl var hemma så roade jag mig själv in i det sista innan jag gick o la mig =)
Ja... vad ska man säga...
Hehe =D

♥ Bara att inse...

...att jag måste gå till en optiker.

Har kanske fått svar på varför jag har huvudvärk var o varannan dag... provade att ha på mig mina glasögon en hel dag o kom på att jag inte har haft ont i huvudet alls... Funderade på hur länge sen det är jag var hos en optiker... o jag vet faktiskt inte... kanske... hm... hm... hm... 5år... Glasögonen som jag har skaffade jag iaf för 11 år sen... hu vad de är fula... kaaaaanske dax att skaffa nya...

♥ Fredagkväll...

  

Fredagstrött som vanligt... tog ett glas vin till maten o jag gillar när det är riktig "kork-kork" =) o så ska man öppna med en riktig korkskruv så det ploppar sådär härligt när man får upp korken! Mmmm gott!