Smink o scrapbooking =)

Jag tycker att det är så himla kul att sminka sig o piffa =) Så hittade Annica en sminkblogg där tjejen gör sååååå jättefina ögonmake-uper!!
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

Då tänkte jag att NÄSTA gång jag sminkar mig så ska jag fota mina ögon o jämföra o lära mig massor hur man ska sminka mig. Den här gången skulle jag "bara" på personalfest o kände att jag bara ville ha lite smink o inga lösögonfransar. Resultatet blev detta:

Grejen är den... att i verkligheten känns det som att jag är betydligt starkare sminkad än vad det ser ut som på bilden! Är det så att det är svårt att fånga färgen på foto? Eller ser det sådär "lamt" ut i verkligheten oxå hm... Hur kan tjejen i sminkbloggen få så fina bilder?? Bättre kamera? Eller mer fårg på ögonlocken? Eller kanske en kombination.... förmodligen...

Ja jag var på personalfest igår med mina "nya" kollegor. De är supertrevliga o det var jättekul! Trots att jag kom hem sent o la mig kanske runt 01.00 inatt så vaknade jag MEGAtidigt idag!! Vad är det för feeeeel på mig liksom?!! Jag vaknade kl.07 o kunde inte somna om!! Så jag gick väl upp vid kl. 7,30 eller nåt... drack en kopp te o plockade fram alla mina scrapbook-saker =) En till HOBBY förutom smink (om man kan säga att smink är en hobby...) Så här såg det ut på mitt golv då:Och det färdiga resultatet blev:
Det blir en lugn lördag =)

♥ Puss ♥

Jag har hittat ett SUPERBRA läppbalsam!

Jag är ju lite smått beroende av läppbalsam eller läppglans... eller inte så lite beroende... totalt galet beroende! Får panik om jag upptäcker att jag inte har med mig nåt i fickan om jag går nånstans!
Jag har provat ganska många sorter o har senaste tiden använt försvarets hudsalva - vilket är toppen! Har kombinerat eller varvat det med Niveas läppglans - vilket oxå är toppen!
Idag när jag var på Åhlens så hittade jag Smith´s Rosebud Salve i TUB! Har bara sett på burk innan o jag gillar inte läppsalva på burk... så jobbigt att ha i fickan, det smälter o geggar....
Den här läppsalvan var TOPPEN!!! God o så mjuk o len på läpparna!!! LOOOOVE IT!!!♥ Kyssäkta läppa ♥
*mmmwwwaaaaaa*

Nya skor =)

Tjohoo! Det är väl alltid lika kul att köpa skor!! Idag hade jag lite extra tur faktiskt =)

Jag hade provat ut ett par snygga svarta pumps o IDAG skulle jag minsann köpa dem eftersom att jag hade 50:- rabatt tom den 28 februari. Sååå jag gick till DinSko direkt efter jobbet, provade skorna igen... o KÖPTE DEM! När jag skulle betala dem o visade leg så aktiverades rabatten... o då visade det sig att jag förutom de 50:- rabatten så hade jag 10% rabatt som "Välkomsrabatt" när jag skaffade kortet!! Jag har tydligen inte köpt skor sen jag skaffade det där medlemskortet =) Sååå på ett par skor som kostar 500:- blev det lite rabatt!!

Nu kan det få bli vår så jag får använda dem ♥ Gillar dom!