♥ Magiskt plåster

Har upptäckt värdens bästa plåster!! Eller... Ola hade det i sina gömmor o han tyckte att jag skulle prova det.
Ett värmeplåster från "Voltaren" helt utan nån substans i och det avger bara värme!
"Voltacare Värmeplåster" - Läs mer HÄR om det.
 
Det var iaf inte sista gången JAG använde det!! Har haft det i 12 timmar och det är fortfarande ljummet. Jag sov med det i natt o vaknade med mjuk o fin rygg istället för stel o öm som vanligt.
 
 
 
 
 

♥ Mina looks 2010-2013

Idag tittade jag på några bilder på mig som vi tagit när fotografen varit på dagis... jag såg nästan exakt likadan ut på alla..... o då funderade jag på hur jag har sett ut de senaste åren, men JO jag har haft lite olika frisyrer o olka nyanser på håret! Men jag återkommer ofta till mitt naturligt kopparröda långa hår med lång lugg :) det är det jag trivs bäst i trots allt. 
 
 
Ett gäng bilder på mig sen januari 2010 till januari 2014  i en salig blandning!! 
 

♥ AW med karaoke o hemmapartaj

En helg har swischat förbi o jag kickade igång den med en AW i fredags med mina kollegor :) MER SÅNT!!! För det är så himla kul! Äta o dricka gott o prata blaj. Det blir såklart mycket jobbsnack... men det går nog inte undvika. 
På den här AW blev det lite karaoke oxå.... hu.... Jag vågade inte sjunga ensam så det fick bli lite diggilodiggilej med tre till :) det var kul egentligen men man är ju lite feg. 
 
På lördagen kom Jenny hit på kvällen o vi drack gott, åt massvis med popcorn o pratade o skrattade, alltid superdupertrevligt ☼ 
 
 
 
Tjo!