♥ Så skönt med lite vind i håret

 
Åh vad jag njuter av att känna lite sval vind i håret när jag sitter på balkongen!!
Jag klagar INTE på värmen, älskar det! Men.... efter så många dagar med sol sol sol så är det lite skönt med den svalkande vinden.
Mina växter trivs ganska bra på balkongen! Chili, tomater och luktärtor. Jag spanar på flygplanet som tog mig upp över molnen... och återupplever när Tomas kastade oss ut över Visby..... Fy vad det var läskigt!! Skräckblandad förtjusning. Ja jag vill göra det igen! 😍
 
 
Idag kör vi inneslappardag - Katten o jag. 
 
 

♥ Tre veckor semester

Tre veckor semester har gått... på måndag är det jobb igen i en vecka. Jag trivs på mitt jobb men jag är INTE sugen på jobb än! Jag trivs med att ha semester 😘 
 
Igår var Jenny hos mig (Ola bortrest fortfarande och jag är ensammast i väääääärlden) Vi åt tillsammans och planerade ett besök på Munkkällaren.
 
 
Jag gjorde en sallad med stekt halloumi - tips - tärna lite melon och ha i salladen, fräscht och gott! 
 
Och hur svårt kan det vara att öppna en flaska bubbel?!!
 
 
 
Nej vi är inga roliga partyprinsessor Jenny och jag.... Vi stannade kvar på balkongen och det blev inget krogbesök (den här gången heller) fan vad tråkiga vi är!! Det får bli en annan gång.
 
 

❤️ Banan

När jag handlade på The Body Shop sist så fick jag en lite present, en necessär (svårt ord att stava till, fick googla...) med lite smågrejer i, bla ett schampo med banan! Jag har tittat på det där schampot och tänkt att "usch o fy, det kan inte kännas fräscht med banan i håret!" 
Jag köpte till ett balsam (stor flaska eftersom att det går åt mer balsam än schampo på mig) 
 
Jag tycker nog att det mest doftar godis i håret när man tvättat det med banan-schampot - Gillar det skarpt ♥ 
  
 
🍌 Det kommer jag köpa igen 😋