♥ Mör i kroppen

...efter en natt med få timmars sömn... o långa promenader i helgen.

Efter att jag hade gnällt av mig lite i torsdags blev jag lite spontant uppbjuden till Stockholm! Med mitt kontrollbehov tyckte jag först bara att det lät jobbigt... men sen tänkte jag att va faan, nu när nån erbjuder en tripp dit så vad sjutton, så svår får jag inte va. Så det blev till att panikpacka o stressa med arbetstider o kattvakt m.m.
Kom till Sthlm på fredagkvällen, o sen på lördagen blev det promenad o lite shopping. Söndag blev det en jäääääättelång promenad med ryggsäck på ryggen... så aj... lite mör i nacken o ryggen o hela kroppen... o eftersom att jag kom hem rätt sent igår, söndag kväll o GICK hem från båten, så sov jag inte speciellt många timmar i natt. Gick upp tidigt o öppnade på jobbet - o det positiva med det är att jag slutade tidigt =)
Det blev en trevlig o lugn helg i sthlm med god mat o trevligt sällskap!

Det blir en lugn eftermiddag för mig idag... skulle behöva massage

♥ Less

...Ja ibland blir jag bara så jävla less på allt!

Trött på att bära hem tunga matkassar själv, trött på att tvätta, städa, laga mat själv... betala räkningar, komma ihåg att byta däck på bilen, boka tider hit o dit, ALLT ska man behöva tänka på själv!!

Så jävla less på att det inte verkar finnas nån som orkar/vill engagera sig o "offra" sig lite för mig nån jävla gång! Trött på obefogas stress på jobbet, folk som härjar o far o flyger o gnäller o svider för minsta lilla motgång!! *harkel* ... Gnäller?... Härjar?... hm... kanske bara ska va tyst.............................................................

...Fredag imorgon o full fart mot helgen...

♥ Mys

Fördelen med höst o mörker är väl att ljusen syns bättre....