♥ Nytt porslin

Jag har suktat ett tag efter Rörstrans "Mon Amie"porslin. Men så kändes det som att alla andra har det porlinet, ochdå tycker jag det blir tråkigt... men... så kommer det ett reklammail från Ittala outlet, där de säljer billigt porslin, glas, knivar,stekpannor m.m. - 25% rabatt på redan nedsatt pris på allt porslin!! Jag kunde inte motstå det!! Så jag åkte och köpte två muggar och två skålar :) 
 
Det är så fint!! och de är så goda att äta och dricka ur!
Sen kom det så lägligt ett prenumerationserbjudande på en tidning jag vill ha - Tidningen Hembakat! Några nummer av tidningen och två muggar från Mon Amie!! Jag slog till!!
När jag och Lotta hade vår 100-årsfest kom mina kollegor med en present till värdinnorna (jag och Lotta) - Då fick jag två skålar till!! 
Så nu tänker jag samla vidare på det här porslinet ♥ 

♥ Midsommar 2017

Traditioner är till för att hållas ☼ Det blev midsommarfirande hemma i trädgården även i år!
Jag har inte riktigt fattat att det är sommar nu! 
 
 
Vi lyckades klara oss från regnet ända till kvällen och då satt vi i partytältet som vi har haft kvar i trädgården sen 100-årskalaset förra helgen.
 
En lugnt och skön midsommar precis som det brukar vara :) 

♥ Usch vilken vecka det blev...

En riktigt tung vecka på jobbet blev det... 
I tisdags skulle vi haft sommaravslutning på jobbet, tackat av alla som börjar förskoleklass till hösten, de skulle sjunga på kullen och de var så pirriga! 
Vid lunchtid får vi ett väldigt jobbigt besked... vi hade forlorat en kollega i en hjärtinfarkt på morgonen..... Hon hade varit sjukskriven ett tag och fått en diagnos, en jätteovanlig sjukdom som jag inte vet namnet på. Allvarlig sjukdom men som var behandlingsbar. Hon hade hunnit få två behandligar tror jag. Det skulle ju bli bra nu! Hon skulle ju komma och jobba igen i höst! 
Nej usch... det var en chock för oss alla... 58 år blev hon. 
Chefen kom och hon och två assistenter hjälptes åt att ringa hem alla barn den dagen.
Det blev en väldigt fin men känsloladdad avslutning i torsdags istället. 
 
Annika var med oss hela kvällen på sms när Lotta och jag hade 100 årskalas i lördags. Hon är så saknad ♥