♥ Midsommar 2014

Ja, så har vi firat Midsommar 2014 både på jobbet o hemma i trädgården.
Firade med goda grannar "som vanligt" ♥ I år var även Olas föräldrar med oss och så Richard o Annie - vi blev ett stort gäng! 
Vi funderade på hur länge vi har hållt på att fira midsommar tillsammans.... o när jag tittar tillbaka i mina fotoalbum så måste det ha varit 2008 eller 2007 så det börjar bli några år nu :) det är mysigt med traditioner tycker jag.
 
...hade grym huvudvärk o har smala migränögon..... åkte hem efter jobbet o däckade i soffan - tog en migräntablett o sov en timma.
 
♥♥♥

♥ Vann ingen elcykel

:( Nej eftersom att det inte verkar som att rösterna spelar nån roll så vann jag ingen elcykel i den där foto-tävlingen... surt... Låg nämligen tvåa TACK VARE alla er som röstade frenetiskt! 
...men jag ger inte upp så lätt utan slänger in ett gäng bilder till nästa dragning som är den 15 augusti :) 
Rösta om ni vill, men eftersom att röster inte spelar nån roll så tänker jag inte tjata den här gången :) Tack ni som röstade på mina bilder i senaste dragningen.
 
De här bilderna tror jag att jag kommer tävla med den här gången - Har plockat ut några av mina favoritfoton (har många på lager, med dessa hittade jag just nu i mina album)
• Saker som ger mig energi:
 
Här är tävlingen: gotlandsenergi.se/tavla 

♥ Veckan som gick

Jobbade ju bara 4 dagar även denna vecka :) Härligt härligt! Jobbade dock sent både måndag o tisdag för att vi hade APT och sommaravslutning... så i onsdags fixade jag en liten picknick till Ola o mig så gick vi till strandpromenaden o satt oss o åt ♥ mysigt, men tyvärr var det inte så jättefint väder...
 
 
Ledig-Fredagsmorgon-Kaffe på sängen o TV4 Nyhetsmorgon 
 
Inte bara jag gillade det ♥ 
 
Jag passade på att städa o baka superdupergoda bullar med rabarberkompott HÄR hittar du receptet - Yummie!
 
 
LÖRDAG:
Ola jobbade till kl 04 i natt.... skittråkigt när krogen har öppet till 03 tycker jag.... Sovmorgon till Ola o jag gick som vanligt upp rätt tidigt.
Älskar de här melaminmuggarna! Man kan ha dem till ALLT ♥ Kaffe eller fil spelar ingen roll - allt smakar gott i dem! Jag har köpt mina muggar i Visby på Bertholdsons men man kan köpa även på Systerlycklig
 
o så... har jag köpt ytterligare en topp från Desigual.... (helt OK pris på boozt) Gillar att köpa kläder med lite bättre kvalité! 
Min nya favoritvardagslook:
 
Halvlång kjol o halvlös topp ♥ (o matchande rosévin)
(Ja jag vet att jag ser lite gravid ut på bilden, men tyvärr - Nej det är jag inte, tröjan är bara lite bylsig just över magen o ja jag har väl gått upp typ 6kg sen förra sommaren.... grrrrr)