♥ Snart på banan igen =)Vaknade relativt utvilad, ok jag fick upp o torka kattkräks kl 6 men sen somnade jag om o vaknade 7,30 igen och kunde inte somna om, hade väl sovit klart helt enkelt.

Det stora den här helgen.... JAG HAR SLUTA MED NÄSSPRAY!! Är alltid lika stolt över att klara av att sluta med det. Efter sisådär 4-5 flaskor kände jag att det var dax, men med en jobbig långdragen förkylning är det inte lätt att bara sluta - men jag brukar göra det över en helg o även denna gång funkade det =) Tjo!
Även hasen är bättre o de äckliga små vita prickarna i halsen är borta! SNART tänker jag börja träna på allvar, längar efter att komma igång o röra på mig - det ger energi!

Snön är nästan helt borta så nu är våren nästan nästan näääästan här!! Det är ju så man blir kär ♥
(det ska väl komma några bakslag med kyla o snö, men det igonerar jag idag när jag mår så bra)


~♥♥♥~

♥ Småsliten...

Efter en tung vecka är det äntligen helg... känns inte som att man gör annat än att längta till helgerna!! Jag trivs verkligen på mitt jobb!! Men med en förkylning i kroppen o mycket jobb så är jag sliten nu...
Tror faktiskt att jag har halsfluss tom... har varit förkyld i kanske ... hm... 5 veckor nu... men häromdagen vaknade jag med så ont i hasen!! o jorå... när jag gapade stort o lyste med en lampa ner i hasen kunde jag se de små äckliga vita prickarna som tyder på hasfluss.... o jag som tyckte att min förkylning höll på att vända nu!! Jag håller ut i helgen, vilar o försöker dricka mycket vatten o ser hur det känns på måndag. Får väl söka läkare om det inte går över.

 Sliten ikväll......


Förra helgen var jag uppe hos grannarna, Johanna & Staffan =) det blev melodifestivalen o många drinkar!! Supertrevligt o skönt med hemma-fest, bara att krypa ner en trappa för att komma hem o bums i säng =)


Johanna x 2Guldklänning o vin♥ Sock-fynd

Det är NU man kan fynda härliga vinterkläder som man behöver som mest nu i kylan!
Fyndade dessa härliga sockar på Indiska i veckan.  70% rabatt på reapriset gjorde att de kostade typ 39:-O jag är så in i dödens trött idag så jag kommer skrota runt i mjukiskläder o de här sockarna hela dagen!
Min kära lilla älskade Merengue har väl mars-känning eller nåt... o håller mig vaken på nätterna, o eftersom att jag tillhör den mrgonpigga typen så kan jag inte sova länge på morgonen heller... då blir man lite trött.........