♥ Fynd Fynd Fynd

Ytterligare ett härligt fynd!! 
Hittade den här ur-härliga ponchon på nätet när jag egentligen letade efter en annan tröja som jag köpt o ville visa upp.
 
 
Här hittar man min poncho till ett kanonpris! 299:- istället för 749:- : smartgirl.se 
Gissa om jag är nöööjd! Den är superhärlig!! 
 

♥ Trasig katt

Min jobbvecka blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig... Natten till tisdag vaknar jag av en skräll!! det var Nalle och Merengue som bråkat/busat/lekt vid klösträdet o Nalle har lyckats slå i eller ramlat tokigt på sitt vänstra bakben. Han vill inte stödja alls på det. Jag får bära upp honom i sängen och försöka sova vidare.
På tisdagen ringer jag veterinären men de har inga tider förrän onsdagen, så kl 10 på onsdagen tar jag min lilla trasiga Nalle till veterinären. Han hade krupit in i transportburen så han var redo att åka när jag kom och skulle hämta honom. 
Det blev sövning och röntgen... och man kunde konstatera att benet var av. Gips och smärtstillande i 10 dagar! och vips så var Johanna 2500:- fattigare. TACK VARE att jag har försäkring på honom, annars hade det blivit säkert det 4-dubbla.... 
Nalle tycker inte alls om sitt gips, det gör att han välter när han ska upp o stå, han blir bara förbannad! Troligtvis har han ont oxå för han skriker när han rör sig. 
Annars är han vid gott mod,äter och dricker och är kelsjuk. Det som oroar mig nu är att han inte går på lådan.... 
 
Nygipsad och sövd...
 
 
Kelsjuk och mår efter omständigheterna ganska bra

♥ Jobbvecka

Så var det dax att gå in o jobba en vecka... sätta alarmet på klockan på 5:42 (råkade det bli) 
Jag öppnade på dagis (var där 6:15) o väntade ETT frukostbarn... som aldrig dök upp.... JÄVLIGT irriterande och nonchalant!! Första barnet kom 7:30 o då hade jag hunnit göra massor med nytta. Det visar sig att det bara blir den här flickan på hela dagen, och samma sak imorgon. Lugnt på jobbet med andra ord! Däremot har vi massor med annat tråkigt att göra... så sysslolös är man inte. 
Plockade härligt goda körsbär från ett stort träd på gården :)
 
 
Eftersom att jag började astidigt fick jag oxå sluta tidigt :) SKÖÖÖÖNT! Åkte hem o satt mig i trädgården o solade o badade o brände upp benen - Gött!