🖤 Fransförlängning

Jag har länge varit sugen på att testa ögonfransförlängning och bestämde mig för att göra det inför semestern i år. Idag hade jag tid.
Fasade för att ligga och blunda i 1,5 timme men jag laddade ner Sofie Sarenbrants sommarprat i P1 och lyssnade på under tiden så det gick över förväntan! (Jag ska nog lyssna mer på sommarprat i P1... många gripande historier tror jag)
 
Iaf, det gick hur bra som helst att ligga där och blunda medan Felicia pillade med mina ögonfransar! Nu får jag inte blöta dem på 24 timmar.... inte tvätta håret ens.... och så måste jag ha speciellt frans-schampo för att vårda mina fransar ömt.  
Känner mig nöjd! Det blev fint tycker jag och det ska bli skönt att slippa mascara varje dag - och så smidigt när man kommer hem efter en dag på jobbet och vill kasta sig i poolen utan att behöva tvätta bort smink!! 
 
Jag ser lite röd ut i ögat men det är jag inte, det gjorde varken ont under tiden eller efteråt - inget svid eller kli som jag trott.
 
Det kommer bli en påfyllning av dessa fransar om ca. 3 veckor och sen efter ytterligare 3-4 veckor kommer jag plocka bort dem tror jag. De faller ju av lite vartefter de egna fransarna ramlar.
 
 
 
7 arbetsdagar kvar till semestern....