🖤 Veckan

Min vecka har varit sådär... 
I söndags smög sig en ryggvärk på mig och det blev bara värre och värre. Under natten till måndagen sov jag inte många timmar! 
Ingen sovställning avlastade ryggen så hur jag än låg gjorde det såå ont! Jag är ju så glad över att jag har hållt mig frisk från förkylningar nu i "dessa tider" eftersom att vi har stenhårda restirktioner på jobbet... nu var jag tvungen att vara hemma från jobbet pga ryggen istället. Det blev två dagar hemma men jag hade nog behövt någon mer dag.... 
Det fanns ingen tid hos min naprapat förrän nästa vecka, men jag mailade och bad om att få komma om hon fick en återbudstid. 
Jag fick en tid samma kväll 🙌  Huvudet klarnade upp lite efter behandligen men jag är inte helt bra i ryggen. Fick mig två nålar i skinkan som swushade till ordentligt! 
Eftersom smärtan i ryggen ändå inte vill ge med sig passade jag på att ta en semesterdag i fredags när vi ändå hade så lite barn. Jag behövde det. 
 
 
 
Jag har fått prova något som jag har viljat prova hur länge som helst!! Skjuta pistol!! 😬
Olas kompis Erik håller på med sånt (det var med honom vi sköt kanon för några år sen)
Så igår fick vi följa med till skjutbanan och skjuta både pistol och revolver - både med vanliga patroner och med svartkrut och kula. SÅ JÄKLA KUL!! Det här är min grej! 
 
Det är lite svårt att se, men om man tittar på tavlan så ser ni att det är ljusa prickar där jag har prickat in mina skott. Jag tror att just den här tavlan är mina träffar med den revolvern jag håller i på översta bilden, men lite kraftigare skott (eller vad man säger, måste ju lära mig de rätta begreppen)
Nedersta bilderna är när jag skjuter med revolvern vi sköt med svartkrut. Det POFFADE när man sköt, rök mycket och luktade mycket krut - hehe 😆 Man blev liksom lite glad av att skjuta med den! 
Det var lite meckligt att ladda den, det gjorde Erik, inget vi amatörer ska ge oss på.... 
Titta på kulorna! Erik har tillverkat dem själv!! o dessa sköt vi bara bort!! 
 
Faktist en liten dröm som gick i uppfyllelse att få skjuta pistol - och jag tror nog att det inte var sista gången 😄