♥ Recept

Jag köpte en supergod äpplechutney på Krusmyntagården här för ett par veckor sen. Jag provade att laga kycklingrätten som de ger som smaktips på baksidan av burken - och ÅHHHHHHH vad gott det blev!!! 
 
 
KÖP!!
 
♥ 

♥ Mina tomater!

Den dubbla dosen värktabletter bet på ryggvärken och jag kan röra mig lite igen. Nu ska jag komma ihåg att fortsätta äta de inflammationshämmande tabletterna i några dagar till... jag är dålig på det där.... Slutar gärna med tabletter så fort den värsta värken har släppt... 
 
Och tänk vilken lycka när jag får skörda mina tomater!! Alltså jag blir så glad!!
De är så goooooda mina små fina gula tomater!! Och idag kunde jag skörda den första brun/gröna tomaten ♥ 
 
 
 

♥ SkitRygg!

Jag har ju problem med ryggen mer eller mindre hela tiden... Den här omgången vill det inte gå över! 😢 Så jag fick ta en ofrivillig ledig dag från jobbet den här jobbveckan och uppsöka vård.

Ingen större rush precis... inte en människa på vårdcentralen!

De ringde upp mig kl.8:35 och jag fick en akuttid kl. 9!! Inte lätt att skynda sig när ryggen knappt bär.... Men jag kom i tid! 

Jag blev ordinerad dubbel dos av värktabletter och så ett visitkort till sjukgymnast... telefontiden hade gått ut för idag så jag slängde iväg ett mail. Nu ska jag fan ta tag i det här!! Jag orkar inte ha ont hela tiden! och det är BARA jag själv som kan göra nåt åt det. Så sjukgymnast och träning på "Form" så fort ryggen blivit lite bättre. Nu ska bli STARK igen!! 💪🏻👊🏻