♥ Seg idag....

Vaknar visst aldrig till liv idag.... har gjort lite nytta ändå:

• Solat
• Dammsugit
• Rensat avlopp
• Varit o handlat
• Hjälp Mona fixa i boden (till mitt besök av syrran med fam. på onsdag)

Ja det var nog det hela... Lagade mat med, men jag vet inte om det räknas eftersom att det är nåt man måste göra varje dag... En varm potatissallad med quorn o halloumiost - GOTT som tusan!

...fortsätter väl min kväll med att va seg

...................................zzzzZZzZzzzzzZzzzzzz..........................................

♥ Ny mobil!

Tjohoo äntligen har jag köpt ny mobil!! Har aldrig varit nöjd med den gamla... så nu slog jag till på en
Sony Ericsson x10 mini o hoppas trivas med den länge nu.
Eftersom att det bara fanns instruktionsbok på Engelska o hundra andra språk så orkade jag inte läsa... utan testade mig fram =) Gick ganska bra faktiskt förutom att tiden gick så snabbt så jag kom i säng seeeent. Idag har jag letat Visby runt efter både displayskydd o silikonskydd till den, jag vill inte få massor med repor i den. Det fanns varken eller... så jag får väl beställa på nätet istället.
Sen sov jag som en kratta i natt med. Kom i säng sent o så vaknade jag kl 3,30 av katten. När väl katten hade lugnat ner sig kunde jag iaf inte sova, så jag låg vaken i ett par timmar. Sov såklart som bäst när det var dax att gå upp =S

♥ En tevlig helg =)

Japps, helgen var supermysig :) Hade besök av Lasse hela helgen. I lördags tog vi en långtur med bilen tittade på Hoburgsgubben o njöt av det härliga vädret. Jag är aldrig ute o åker sädär nuförtiden så det var mysigt.

Det blev en helg med sol, god mat, gott att dricka o trevligt sällskap =) Härligt Härligt!

 


VännerVackert som en tavla