♥ Julklapp

Idag har jag kännt mig irriterad o småsur hela dagen. Vet egentligen ingen speciell anledning, det är väl många småsaker som bygger upp det... Slutade tidigt o hade bestämt mig för att gå till Indiska o köpa två fina muggar som jag hade sett, tänkte unna mig dem i julklapp till mig själv. När jag kom till Indiska fanns de inte kvar... o jag blev ännu surare =(
När jag lite senare var på Åhlens hittade jag den perfekta julklappen till mig själv =) Parfymen CLEANs sommardofter som jag länge viljat ha!! i en liten presentförpackning med två små flaskor!! Jag tvekade inte.... köpte dem på stört!



Såhär doftar de:

"Summer Escape - öppnar upp med fruktiga noter, en antydan av kokosnöt och friska oceanvindar. Resultatet är en lättsam, lekfull doft som för tankarna till strand, klarblått hav, friska vindar och en känsla av solig sommar. Doften har fått sin inspiration av solkysst hy, molnfri himmel och ändlöst hav. En ren, citrusaktig doft"

"Summer Linen - har inspirerats av heta sommardagar när varma vindar omfamnar solmogna citrusfrukter. En lätt, sval, fräsch doft som erbjuder noter från bergamott, italiensk limoncello och mirabelle-plommon. Ren, okonstlad, sexig och alltid solig"

Längtar efter SOMMAR