♥ Gutt med helg!

Lång vecka men nu är det äntligen lördag! o tro fan att jag inte fick sova ordentligt för katten!!! Grrrrrr
 
Var på After Work igår med Jenny. Båda hade hamnat i fredagskoma redan innan vi gick till Hamnplan5... men vi härdade ut. Åt gott o pratade o drack ett par öl. Det var riktigt tråkigt där igår, inget folk konstigt nog! En lönefredag brukar det va proppfullt!!! 
Vi gick vidare till Munken en sväng o Ola mötte upp oss. Drack ett par öl till o gick hem rätt tidigt. Trevligt men uschaaaa så trött man är på fredagar!!
 
Häromdagen såg jag på ett bak-program på TV4 där de tävlar om att bli mästerbagare typ...  De skulle bla baka drömtårta o jag förvånades över att vissa inte ens viste va det var!! o många visste va det var men hade aldrig bakat det! Några misslyckaded helt otroligt o sen dess har jag varit sugen på att baka det. Eftersom att jag varit kaxig o sagt att jag aaaldrig misslyckats med drömtårta tänkte jag... att ... ja nu kommer jag nog misslyckas idag. 
 
Bakade iaf o tja, snygg blev den inte eftersom att smörkrämen fastnade o smetade ihop sig lite med själva botten, men enligt mig blev den iaf god :)
 
 
Sorry... fick inte till "snurren" i mitten och sorry.... skarven kom inte i mitten under kakan..... 
Hade nog inte blivit godkänd i det där TV-programmet =P
 
 

♥ Ett steg tillbaka men två framåt.... typ....

...eller vad man ska kalla det.... Var hos tandläkaren i torsdags (kl. 7:10 ZzzzZZzzzzz) Plockade bort den där lilla plastbiten som höll tänderna på plats och fick bita i otäckt vax för att göra avtryck så jag kan få den perfekta tanden. Vi kollade färg o sånt som är viktigt för att jag ska få det så bra som möjligt när det är klart. 
Den lilla vita plastbiten sattes inte tillbaka o återigen har jag en glugg.... o inte bara en glugg... utan även en liten plastpinne som sitter fastkletad på tänderna för att hålla gluggen på plats!! Till o med tandläkaren tyckte det va fult o tyckte synd om mig.... 
 
 
Halvsover i väntrummet.....
 
 
Skapligt fult.... :( 
 
Om två veckor har jag tid igen och ska få min tand provisoriskt... för att känna efter o se om den känns bra. Känns den bra ska den sedan sättas fast PÅ RIKTIGT!! Fy vilken lååång process det här har varit!! o DYYYRT som FAN! Blir det inte bra ska jag fan strypa tandläkaren!! 
 
 

❤ När jag inte orkar laga mat...

Jag hittade den här lilla godingen i affären för ett tag sen :) Tonfisk med sås! Serveras ned pasta eller ris o heeelt ok när man inte orkar laga mat! Bara värm guckelimucket i burken o koka nån valfri pasta, hur enkelt som helst :)

Just den här var lite stark, med god