♥ Joyvoice

Jag var ju lite tveksam till om jag skulle vara med i Joyvoice den här terminen eftersom att jag tycker att det var lite svårt att hänga med förra men jag bestämde mig iaf för att ge det en chans till. Det är ju så kul!
Första körtillfället var i onsdags och nu är jag alldeles säker på att jag valde rätt - Det var SÅÅ kul! Och körledaren har nog fått lite kritik som hon tagit till sig.
Den här terminen kommer det bli mycket ABBA-musik och slutkonserten kommer gå i ABBA-tema + förhoppningsvis några jullåtar. Nu ser jag återigen fram emot varje onsdag och kören - det ger så mycket energi och glädje och det behöver jag!! 
 
Energin laddas upp redan på vägen till kören - En skön promenad i VackraVisby
 
Det här blir bra det ♥ 
 

♥ Merengue 14 år

 
Tänk att den här lilla donnan fyllde 14 år 11 september ♥ Jag har haft henne i drygt 13½  år. 
Hon är den mest trognaste katten som aldrig biter eller fräser åt mig men kan vara den suraste och tråkigaste katten mot andra! Fräser och kan bitas när hon blir lite rädd. Jag skulle inte rekommendera någon annan än (Ola och mig) att ha henne nära sitt ansikte! Hos oss ligger hon nos mot näsa utan att göra nåt, men jag skulle inte lite på att hon inte skulle bita nån annan. 
 
Älskade lilla katt ♥ med stor personlighet

♥ Val

 
Jag tycker att politik är vansinnigt tråkigt! Jag är inte alls påläst om vad alla partier står för. För att bli lite klokare har jag gjort "valkompassen" och kommit fram till ett svar. Det är viktigt att att rösta - om inte annat för att se till att vissa partier INTE får ta mer plats. 
 
Jag har gjort mitt val - vi var och förtidsröstade i veckan.