♥ Off =(

Vissa dagar skulle man bara vilja sova sig igenom... Trött o irriterad, rastlös o uttråkad samtidigt som man inte orkar göra nåt! Hatar dessa dagar!!
Tog en promenad bara för att komma ut o jag vill passa på att Tacka:

•Röhnish - för en bra sportBH, får brösten att hålla sig där de ska under en rask promenad
•RixFm - för bra musik i lurarna
•Moder Natur - för den vackra naturen vid "Hälsans stig" - Blåsippor, vitsippor, ramslöksblad, murgröna o mycket mycket mer (för en kort minut tyckte jag även att det var skönt att det inte var sol...)
•Tackar alla som inte var ute o gick på Hälsans stig just när jag var där, jag behövde få vara ifred o det fick jag vara

  

♥ VardagslyxDet är väl underbart att bara tända lite ljus, släcka ner, hälla upp ett glas rött o bara sjunka ner i ett bad... En helt vanlig vardag... känna lugnet... när man behöver det som bäst...
Lyssna till Sophie Zelmani - "I´m the rain" 2010... Drömma sig bort.... Den eviga väntan... vad väntar man på?
Det regnar o snöar utanför fönstret... April-väder...

...
...♥♥♥

♥ Sköna helg!

Jag har haft en så himla bra helg!
Den började med att jag hämtade Sara vid båten torsdag natt, hade semester på frdagen och myste runt med Sara på stan. På kvällen lagade vi god mat och drack lite vin o snackade skit =)
Det är alltid så mysigt att ha Sara på besök.På lördagen strosade vi runt ännu mer i Visby. Åt en supergod lunch på Crêperiet =P Yummie!

 

Jag kände för en frysrensning så på lördagkvällen åt vi upp mina sista kräftor - Gott det med!!

       Sen blev det Munken o partay hela långa natten =D Tjohoooo! Shottar o drinkar o dans!Ikväll efter att jag hade skjutsat Sara till båten var jag på bio med mina kollegor. Vi tittade på "Änglavakt".
En film som fick känlsorna att flöda i kroppen.... Ett teckan på att filmen berörde var att när filmen var slut så kunde ingen resa sig upp... alla satt o snörvaldeo torkade tårar.... det kändes som att kroppen fått en känslo-chock... Jag var helt svettig o tom i huvudet efteråt...