♥ Knäckebrödsbak

Tror jag har glömt bort att skriva om ett knäckebröd jag brukar baka.
Fick receptet av en kollega o det är perfekt att ha en burk med knäckebröd på bänken när suget kommer :) Det är supergott o måste ju bara va nyttigt med alla frön o grejs i.
 
 
Recept kommer här:
 
1 dl majsmjöl
1 dl rågmjöl
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
0,5 dl linfrön
0,5 dl rapsolja
2,5 dl kokhett vatten
Flingsalt att strö över
 
Blanda alla torra ingredienser och häll på oljan, rör om och tillsätt vattnet. Rör om tills du får en jämn smet (den är kladdig) Häll ut smeten på en bakplåtsklädd plåt och lägg ett bakplåtspapper ovanpå. Tryck ut smeten/degen tunt (det går lättast med en kavel tycker jag) Strö över flingsalt (jag brukar kavla in saltet så det fastnar ordentligt) Skär i rutor så blir det lättare att få fina knäckebröd när det är dax att bryta brödet. Grädda mitt i ugnen i 150* i ca 60 minuter. Låt svalna och bryt isär. 
 
Jag brukar bara ta en halv sats till en stor vanlig plåt eftersom att jag tycker om när knäckebrödet är supertunt, men det är en smaksak. 
 
Vansinnigt gott o lite beroendeframkallande!! 
 
Man slänger ihop det på två röda men det tar ju ett tag i ugnen :)

❤ Underbara sol

Man blir ju bara så fantastiskt glad av solen!! Energiiii!

För övrigt så har jag fått svar på min röntgen o blev inte speciellt klokare.... Läkare till att skriva så otydligt!!!!
"Röntgen visar inget tecken till svår skolios, man ser lite benpålagring i nacken men inget som bör trycka på nerver och orsaka värk. Sammantaget ser det rätt bra ut i ryggen men det är viktigt att komma igång med bålstärkande träning"
Ungefär så stod det i brevet.... Vadå svår skolios?? Neej då hade jag knappast kunnat röra mig som jag gör.... O vadå benpålagring?? Vad fan är det o KAN det kanske ändå va orsaken till värken? O hur ska jag behandla det?!! O vadå det ser RÄTT bra ut??? Inte dåligt men ändå inte bra då eller? Suck! Ja ja, jag ska sätta fart med min träning nu, vi ska gå träna gratis på gym via jobbet så det är ju perfekt.


♥ Vinterlördag

...forfarande vinter.....
Längtar efter våren så jag snart blir tokig!! På fredag börjar iaf den första "vårmånaden" o vi går mot ljusare tider o solen värmer! Vi har den bästa årstiden framför oss :) 
 
Idag blev det sovmorgon o sen en kort promenad på stan