♥ 7 Dagar kvar till semester...

...Nu är det nedräkning på högsta nivå... uschaaaa vad jag är sugen på att ha ledigt.

Hade en jättemysig midsommar iaf =) Alla i huset träffades o hade sill-lunch runt kl 14. Det blev mycket fläderbål o många snapsar, blev på lyset rätt snabbt o höll en jämn nivå resten av dagen o kvällen.


Mona, Jag o Johanna


På kvällen grillade vi o åt o drack gott. Sen testade vi belysningen i poolen... Lamporna funkade... o det ordentligt. Kan tänka mig att hela kvarterat lystes upp.Lovely


Idag är det onsdag... o jag slutade kl 13. Passade alldeles utmärkt en sånhär solig dag. Har legat ute i solstolen o i poolen o jag trooor att jag lyckats att inte bränna mig =) Sen blev det en snabbstäd o hälla upp flädersaften på flaskor, den har stått o myst i min kyl sen i söndags.

o mitt hopp om att skaffa långa fina sommarnaglar sket sig idag... Jag gillar helt enkelt långa naglar på mig själv! Man kan ju inte ens klia sig i örat utan att riva sig! NejTack, jag får nog bara va mig själv o ha mina korta naglar.

♥ Sommar ♥

♥ Midsommarafton imorgon

Ja, imorgon är det midsommarafton 24 Juni 2011

..ska firas med grannarna "som vanligt" (sen jag blev singel för 100 år sen) o det ska bli lika trevligt som vanligt =) Lättsamt o enkelt, det gillar jag. 

Idag har vi firat midsommar på dagis, dansat runt midsommarstången och ätit jordgubstårta. MUMS!

Midsommarnaglar med lite Fransk Manikyr


♥ Bad day...

...igår hade jag nog min värsta dag länge... Vaknade för det första på fel sida o sen blev det bara värre... Inga kläder passade o håret ville absolut inte ligga som jag ville! Jag är svullen, lättstött o mår illa (skulle kunna tro jag var gravid, men det är ganska så omöjligt) Det kallas PMS.... Fy fan säger jag, det blir bara värre med åren!!

o vad jag hade att se fram emot på jobbet var inget som var roligare..... Pernilla o jag hade planerat inför vår "personal-samkväm" på kvällen, hon skulle fixa en del o jag hade redan fixat min del så skulle vi ses lite tidigare o fixa ihop allt. När jag kom till jobbet får jag veta att hon är sjuk!!
Nr 2. som jag höll på att deppa ihop för var att jag fick veta att en förälder på jobbet inte var nöjd med mottagandet på morgonen o jag tog åt mig eftersom att det var när jag öppnar han inte var nöjd.... med brännande ögon hela dagen bet jag ihop....
Jaha, inget att göra nåt åt... Det visade sig att Pernilla inte hade köpt det vi skulle ha än, vilket var bra! För då kunde jag fixa ALLT själv o slippa fara o flänga o hämta upp saker hos henne med.
Så... far o fläng till affären på lunchen o fixa allt!
Jag ska inte glömma att berömma alla söta fina kollegor som erbjöd att hjälpa mig ♥ Gulliga dom!! Men jag är envis o ska minsann fixa det själv!! Sagt o gjort :) Det blev en jättelyckad kväll o vi hade tom vädret med oss!

God mat o glada miner =) Kunde inte bli bättre!!