🤍 Lördagsblogg och ny design

Jag har upptäkt att jag bara bloggar på lördagar just nu 😝 Liksom sammanfattar veckan. Ni får leva med det.
Sen är det likadant varje vår - jag vill göra om bloggen lite 😀 Ändra design och sånt. Det syns bara när ni tittar via dator, mobildesignen är densamma. Är osäker på hur det ser ut via iPad. 
 
Jag stretar iaf på med min onlinecoach - träning och kost.... det går fortfarande lite sisådär, jag går in för det lite halvhjärtat så jag får ju skylla mig själv.
Vågen visar iaf 4 kg minus och måtten på min kropp minskar, minus 5cm över rumpan tycker jag ändå är bra! Det här är en livsstil som ska kunna fungera i längden och ingen QuickFix, och det verkar ju fungera även om jag inte ger 100%. Jag tycker verkligen om mina PWs! De har gett mig så mycket bättre kondition, jag är forfarande "under normalt" enligt min AppleWatch men det går år rätt håll. Jag ska fira ordenligt när jag kommer över gränsen till "normal"! Jag trodde att jag skulle få ont i mina benhinnor av mina promenader, men det funkar bra faktiskt.
 
 
🙌 
 
⬇️ Den här bilden tog jag på väg hem från kören i torsdag - det är sista gången jag tar den vägen till kören eftersom att vi nu byter lokal. Jag har tyckt om mina torsdagspromanader i innerstaden. Nu blir det en annan väg på min torsdagspromenad, men ungefär lika lång skulle jag tro. Tyvärr är det lättare att ta bil till "nya" lokalen... det finns parkeringsplatser nära och det gjorde det inte till den andra.
Vi har en gång kvar på Sånggruppen där vi bara är 6 stycken, vi missade en gång när vår körledare blev sjuk så den tiden ska vi ta igen på söndag. Nästa vecka startar den stora kören upp. Sånggruppen har varit SÅ kul! Vi har kunnat få lite mer personlig coaching och jag känner att jag själv har vuxit massor av att vara med i den. Jag vågar ta i lite mer och litar på att jag kan. Men det ska bli kul med stora kören också 💕
 
 
Vackert! 
 
 
❤❤❤