♥ Slö-Semester!!

Ja jisses jag gör ingenting på min semester känns det som!! Imorgon är det fredag och en till semestervecka har gått... o en vecka till väntar. Ola jobbar ju ganska mycket på vaktjobbet så vi är lite uppbundna... Det blir att man slappar halva dagen efter eftersom att han behöver sova... o sen är dagen nästan slut! 
Ingen värme och ingen sol...Jag har inbte legat ute vid poolen EN endaste gång och bara njutit av att ha semester! SKANDAL! Det här måste vara första sommaren i mitt liv när jag inte har bränt upp mig en endaste gång i solen!! 
 
Imorgon är det dax för Ola att lämna ifrån sig nycklarna till hans lägenhet... så från och med 1 augusti är vi folkbokförda på samma adress och sambos "på riktigt" ♥ 
I veckan städade vi ur det sista. Olas mamma o pappa hade varit där och städat lite och vi hade varit där tidigare och gjort litegrann så nu var det "bara" lite i köket (skåp o sånt var klart) och badrummet kvar. Tänkte att det tar nog bara kanske max 3 timmar... mmmmm tjena..... eftersom att det var garderober att montera ner, hämta släp, bära och köra nermonterade garderober till förråd, lämna släp och bära lite mer saker så tog det oss 5 timmar innan vi var helt klara!! Och när man håller på o gno så hittar man ju bara mer o mer att gno på!!! Så svetten bara rann på mig när jag skurade o gnodde. Men nu är det klart :) och klagar de nya hyresgästerna nu så blir jag sur...
 
 
 
Ikväll jobbar Ola och jag är mest nervös för att jag ska besikta bilen imorgon..... tar mig ett glas rosé och lugnar nerverna.....
 
.•**•.•**•.•SKÅL•.•**•.•**•.

♥ SemesterNaglar del 2

Så har mina naglar vuxit ut och shellacen som jag la på inför semestern har en ful utväxt! Det satt verkligen jättebra men nu var det dax att fixa dem. 
Jag är nog ändå mest förvånad över att det är mina egna naglar som jag har fått så långa!! och eftersom att jag tycker att det är lite småäckligt med långa någlar på mig själv så måste jag fixa dem på salong så de blir perfekta! 
Den här gången fick det bli en fransk manikyr med lite glitter. Det här kostar 400kr på Skönhetscompaniet och det tycker jag det får vara värt. 
 
 
 

♥ Jobbvecka som avslutas med en härlig helg

Då jag jobbat i en vecka... vilket var både lite kul och lite småjobbigt. Vi har slagits ihop med en annan förskola i 4 veckor för att vi knappt har några barn på min förskola några veckor. När jag jobbade var det max tre st. varav en på den avdelningen jag var på. Det som var kul är ju att få se hur det är på en annan förskola och det var trevlig personal. Det som inte var så kul är att man ska in och jobba EN vecka med barn (och föräldrar) man inte alls känner!! Man känner inte till rutiner eller nåt!! Vilket gör att man känner sig som en vikarie. Jag började känna mig bekväm typ på onsdagen... o då var det snart dax att sluta igen. 

Veckan avslutades iaf med en toppenhelg ♥ 
Sara och tjejerna tog en spontantripp till mig och kom på torsdageftermiddagen. Vi hann njuta av en solplätt i trädgården och barnen hann bada i poolen.
 
 
 
 
 
Sen jobbade jag på fredagen. Slutade kl. 13 och kl. 13.30 kom Lotta och hämtade oss för att sedan åka till Body Shop för make-up. Jag fick ju ett presentkort på make-up för 6 personer, så jag tog med mig mina kollegor innan det var dax för Kneippbyn och krogshow. Vi hann mellanlanda hos Annika för ett glas rosé. 
 
 
 

Synd att man inte kunde se vad man åt... ljuset var riktigt märkligt precis över vårat bord.... 

Annars får showen högstas betyg som vanligt! Maten var kanon men servisen och organiation och upplägg riktigt dåligt... 
 
Ola har varit på träningsläger sen i torsdags och kommer hem sent mitt i natten till måndag.
 
Denna jobbvecka avslutades på bästa sätt - Nu SEMESTER i två veckor!