🖤 Ryggen, nacken och träning...

Nu är det en vecka sen jag hade så vansinnigt ont i ryggen... så ont så jag fick gå hem från jobbet. Det är inte helt bra än men tillräckligt bra för att jag egentligen ska kunna smyga igång lite träning.
TÄNK att det ska VA SÅ SVÅÅÅÅRT!! Att ta sig till gymmet! Jag har SÅ många dåliga ursäkter! Vem lurar jag?! Jag vet ju att jag mår så bra efter träning och ändå tar jag mig inte dit! 
Snart är det dax för uppföljning hos sjukgymnasten och då ska jag ha hunnit träna lite innan dess... o det kommer jag inte hinna göra. 
Jag har mindre ont i nacken och huvudet just nu och jag tror att det är efter senaste naprapatbesöket. Jag fick 4 nålar i nacken och sen kunde hon inte göra så mycket mer. Men sen dess har min huvudvärk varit mycket bättre, så det måste ha hjälpt. Nu ska jag boka in en ny tid hos naprapaten inom kort för att inte falla tillbaka, jag har haft lite tendens till huvudvärk i veckan men inte alls den där intensiva som jag hade innnan. 
 

 
Vilken härlig vecka det har varit ☀️ Så underbart väder! Jag älskar verkligen våren! 🌸 Det är ännu lite kallt i skuggan men i sol och lä är det rena sommarvärmen! 
 
Den är Corona-skiten tar lite på krafterna så jädrar så gött med helg!
 
 
🐝-Happy