♥ Tatuering...

Jag tror att jag har hittat den!! Tatueringen som ska täcka min delfin nere på benet!

Jag satt o letade efter nån liten enkel bild som min vän Giovanni ska få tatuera på mig nån gång, har bestämt mig för en liten blomma på handleden (tror jag…) Jag vill ha en enkel svart blomma utan krusiduller… eller nån liten krusidull skulle väl va fint, men det får inte bli för mycket. Eller så vill jag ha tecknet för fiskarna, det som liknar ett H... Dåå iaf så hittade jag en jättesnygg tatuering på www.gaddad.se som jag tror skulle läcker på benet.  Jag har skissat o ska skissa lite mer på den o göra den till min egen. Sen får vi se........... är så sugen....

(På bilden sitter den på handleden)

    

Kan man bli beroende av doftljus? Iaf så tror jag att jag har blivit det..... Dessa underbara doftljus från "partylite"!
Söndag idag.... regn... skönt =)

♥ Gillar min nya frisyr =)

I onsdags var jag äntligen o klippte mig! Färgade håret själv kvällen innan o jag blev riktigt nöjd!

♥ Piffat lite i bloggen

Ja nu är man sugen på att vårpiffa lite här o var! Mobilen har fått ett nytt skal o så blev jag så sugen på att göra om lite på min blogg (framförallt efter att ha sett Claras fina nya blogg) Nu är jag inte så kunnig när det gäller att blogga o ändra layout o så... men lite nya färger o nytt teckensnitt piffar ju upp lite grann iaf =)