♥ Besök över helgen

SOM jag har sett fram emot den här helgen! Sara och Veronica på besök en lånhelg och vädret lovar sommarvärme!! Perfekt 😎 
 
Ola har legat sjuk hela veckan med kass mage... och hans planerade träningshelg i Göteborg fick ställas in... Djupt besviken Ola som känner sig bättre redan samma eftermiddag han skulle ha åkt... 
Sara och Veronica tvekar om de ska komma... men beslutar sig för att komma till Gotland men ta in på hotell istället för att bo hos oss. 
Jag hämtar tjejerna vid båten 00,20 torsdag natt och skjutsar dem till hotellet. HÄRLIGA fredag och SEMESTER väntar!
Fredagen verkar bli den varmaste dagen på hela helgen och vi planerar in en utflykt till Ljugarn med grillning och fika.
Sara och Veronica tar sig en promenad till mig och vi beger oss mot Ljugarn med packad picknick-korg runt kl. 10.
 
Åhh vilken härlig dag!! Det känns som sommar ☼ Det blåser lite för mycket i Ljugarn så vi åker till Fridhem och grillar korv och dricker kaffe där. Härligt! 
 
 
Vi stannar till på systembolaget på vägen hem och köper vitt vin som vi planerar att dricka på deras privata uteplats på hotellet - jag får lite akut magknip och måste skynda hem.... och här vänder det roliga.... 🤢 Jag blir kass i magen och får springa på toa.... lägger mig och vilar men det går inte över.... De får gå ut och äta utan mig... 
Sen kommer kaskadspyan...... 😭 och resten av helgen i karantän väntar.... Fy fan vilken skithelg det blev för både Ola och mig! En helg som vi båda hade sett fram emot länge!! 
Jag kräktes bara (odentligt) en gång och magen lugnade sig efter det. Jag somnade tidigt, var uppe en gång under natten med svett-attack och trodde jag skulle kräkas, men det blev inget mer. 
Under lördagen mådde jag bättre, levde på yoghurt och resorb hela dagen och vrålhungrig till kvällen åt jag Olas hemmagjorda pizza! Ingen stor bit, men magen fixade det! Somnade dock direkt efteråt i soffan... gick upp och la mig och sov vidare för resten av natten.
 
Idag söndag - Vaknar tidigt! 
 
Testar om magen fixar min vanliga morgonrutin.... kaffe (på nästan tom mage, har grundat med en actimel yoghurt) 
 
Känns bra! 
Kanske kan få njuta av försommarvärmen idag ☼ 

Kommentera inlägget här :