Besökare totalt: Besökare idag: Besökare online: Johanna - ♥ Sjukstuga

♥ Sjukstuga

Jag är dålig på att vara sjuk!! 
Vaknade med huvudvärk och hade verkligen inte orkat en dag på jobbet, men att bara gå hemma och skrota är inte min grej. Har ingen ork att ta tag i några större projekt... blir helt slut direkt.... Rensade ur det värsta ur frysen - gamla matlådor som jag inte ens kunde se vad de innehöll och annat gammalt omärkt, kött och fisk fick gå i soporna. Att gå ut med soporna var nog så jobbigt, men jag fick iaf en nypa frisk luft. 
 
Gjorde mig en stor skål med nyttig "glass" till frukost :) 
 
Det finns många recept på "Nyttit glass" och basen är oftast banan som man fryser in i skivor. Sen kan man tillsätta vad man vill smaksätta med - tex. Kakao om man vill ha chokladglass, frusna eller färska bär, kokosmjölk eller vad man är sugen på. En gnutta vaniljpulver i gör nog susen skulle jag tro. (Vaniljpulver är såklart lite nyttigare än vaniljsocker... men man gör som man själv vill) 
 
Just den "glassen" jag gjorde är på en påse smoothie-mix, finns i frysdisken på ica (tror det är deras eget märke, har kastat påsen så jag minns inte) - Banan, mango, ananas... ja det är nog det som är i smoothie-mix-påsen... Sen slängde jag i lite frusna hallon, mer frusen mango och så en färsk kiwi bara för att jag hade det hemma. Jag tänker att det skulle va supergott med den där smoothi-mixen och så lite kokosmjölk i... mums! (Det har jag gjort drink på nån gång, fast med kokosjuice och ljus rom i)
Jag lät allt tina lite så jag inte skulle köra sönder motorn på stavmixern. 
Klart!! Mumsigt!! (Tror jag.... har ju inget smaksinne....)
 
♥ 

Kommentera inlägget här :