Besökare totalt: Besökare idag: Besökare online: Johanna - ♥ Otur eller inte...

♥ Otur eller inte...

Nu har jag lyckats smälta min dåliga måndag.... Den var väl helt OK tills jag skulle åka från jobbet. Först åkte jag ner till stan och lämnade in mina glasögon som skulle få ett nytt glas, det repades när jag blev tillfångatagen i en fälla i sandlådan på jobbet - fick en spade rakt på ena glaset så det repades. Efter det åkte jag till IcaMaxi och hämtade matkassen och på väg hem hör jag ett oväsen någonstans från främre delen av bilen!! Det liksom skrapar.... Jag stannar och kollar om det är stänkskärmen som redan sitter löst, om den lossnat ännu mer och slår mot däcket.... det är det inte.... Jag kör iväg och det låter ännu mer...... FAN DÅÅÅÅÅ! Jag tar mig hem iaf och jag fattar ju att det är från motorn.... 
När jag precis ska skicka iväg ett sms till Ola så lägger min telefon av också!! För FEMHUNDRAELFTE gången!
Jag surar... jag vet att jag ändå inte kan göra nåt... 
Olas pappa kommer och lyssnar och tittar på bilen - troligtvis kamremmen.... och det är det säkert, den skulle varit bytt för säkert ett par år sen. Men jag har varken haft råd eller lust att lägga pengar på bilen som ändå har så mycket småfel. Dumt kanske. 
 
Så nu ska jag ta reda på vad det kostar att fixa bilen, frågan är hur mycket pengar jag vill lägga på den... om jag ska göra mig av med den eller om jag ska laga den.... bilen får stå medan jag funderar och så får jag cykla sålänge (och snälla Ola får skjutsa på mig lite också....) 
 
 
Och telefonen.... jag gick till Telia och lämnade in den.... garantin slut för länge sen eftersom att mobilen är köpt för över två år den, men reparationsgaranti sen sist jag lämnade in telefonen finns, och det är ju bara en månad sen.
Igår kollade jag upp hur det gått och jag fick det svaret jag vill ha - Telefonen är utbytt!! TACK!!!!
 
 

Kommentera inlägget här :